Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJEKOSLAV KATUŠIN

Dobitnik Večernjakove domovnice u Hrvatsku ponovno dovodi holivudske glumce

Vjekoslav Katušin i Michael Paré
Foto: Mihaela Vojtek
15.03.2024.
u 09:05

Eric Roberts i Michael Paré oduševili su se Baranjom, posebno gastronomskim delicijama i ljepotama krajolika, a pohvalili su i hrvatsku produkciju te profesionalizam koji se, prema riječima Robertsa,gotovo uopće ne razlikuje od onoga u Hollywoodu.

U Osijeku je sredinom ožujka 2024. započelo snimanje filma „Wrongful Death 2: Bloodlines“, drugog dijela trilera pod producentskom palicom Vjekoslava Katušina, nagrađivanog redatelja i glumca, osnivača produkcije kuće Dream Team Pictures iz Belog Manastira i dobitnika Večernjakove domovnice 2023.

Eric Roberts, Michael Paré, Randy Havens, Costas Mandylor, Robert Miano, Massi Furlan, Chris Moss i poznata američko-kineska glumica Bai Ling koji predvode zvjezdanu glumačku postavu, svoju američku adresu na određeno će vrijeme zamijeniti hrvatskom. Tako će do kraja lipnja, kada je planiran završetak snimanja, pojedine osječke lokacije postati scene još jednog filmskog spektakla.

Nakon zapaženog uspjeha prvog filma, nastavak će uz sjajne holivudske glumce donijeti nova uzbuđenja i misteriju koja će, vjeruje Katušin, ponovno očarati gledatelje diljem svijeta.

GALERIJA: Počela je Večernjakova domovnica 2024.: Stigao i ministar Ivan Anušić

 
Vjekoslav Katušin i Michael Paré
1/22

„S obzirom na brojne pozitivne reakcije i kritike na prvi film, „Wrongful Death“, nije bilo dvojbe kada je u pitanju snimanje drugog dijela filma. Odlučili smo pojačati glumačku postavu i velika mi je čast surađivati s takvim glumačkim imenima i to u mojoj rodnoj Slavoniji i Baranji. Tijekom snimanja prvog filma u Belom Manastiru prošle godine, Eric Roberts i Michael Paré oduševili su se Baranjom, posebno gastronomskim delicijama i ljepotama krajolika, a pohvalili su i našu produkciju te profesionalizam koji se, prema riječima Robertsa,gotovo uopće ne razlikuje od onoga u Hollywoodu. Ove ćemo godine glumce upoznati i s našim predivnim Osijekom u kojem trenutno i snimamo, na što sam izuzetno ponosan“ ističe Katušin.

VEZANI ČLANCI: 

Radnja prvog filma „Wrongful Death“ odvija se oko nastojanja Davida Moorea (Michael Paré) da pronađe pravu istinu o ubojstvu svojega sina, a to pokušava doznati od kćeri senatora McElroya (Eric Roberts), dok se u nastavku “Wrongful Death 2: Bloodlines“, detektiv Bruce Williams (Chris Moss) suočava sa serijom brutalnih ubojstava i brojnim misterijama i tajnama. Osim što se fokusira na napetu radnju i neočekivana zbivanja, film istražuje i duboke ljudske odnose i unutarnje turbulencije likova, pružajući gledateljima jedinstveno filmsko iskustvo.

Vjekoslav Katušin je glumac, redatelj, njemački-hrvatski producent koji je rođen u Mainzu. Podrijetlom je iz Slavonije. Godine 2015. producirao je “Dead End – At the end we die”, koja se smatra prvom hrvatskom kriminalističkom serijom koja je realizirana na engleskom jeziku. Pilot epizoda premijerno je prikazana u Harmony Gold Theatreu u Los Angelesu i privukla je velik broj gledatelja. Godine 2016. Katušin je osnovao vlastitu producentsku tvrtku Dream Team Pictures sa sjedištem u Rustu, Baden-Württemberg/Njemačka.

VEZANI ČLANCI: 

Godine 2017. snimio je svoj prvi horor film C.L.E.A.N. u Puli,  u kojem su igrali holivudski glumci Tom Sizemore i Costas Mandylor. Početkom 2020. završio je snimanje svog drugog horor filma Unbound Evil, ponovno s Costasom Mandylorom. U baranjskom gradu Beli Manastir snimio je prvi dio trilera Wrongful Death u kojem se pojavljuju poznati hollywoodski glumci Eric Roberts i Michael Pare. Premijera tog filma se održala u jednoj od 14 dvorana renomiranog kina Mathäser Filmpalast u Münchenu, a okupila je velik broj gledatelja među kojima su bili glumci, slikari, TV voditelji, glazbenici, influenceri.

Velika fotogalerija: Brojni poznati uživali su na glamuroznom partyju povodom dodjele Ruža najtrofejnijima

Vjekoslav Katušin i Michael Paré
1/74

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije