Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjekoslav Katušin

Svjetska premijera filma dobitnika Večernjakove domovnice: U München stiže Eric Roberts!

Foto: Privatna arhiva
1/4
19.08.2023.
u 15:46

U Münchenu će se 1. rujna održati svjetska premijera novog filma proslavljenog hrvatskog  filmskog producenta i redatelja Vjekoslava Katušina, “Wrongful Death” (Nepravedna smrt)

U Münchenu će se 1. rujna održati svjetska premijera novog filma proslavljenog hrvatskog  filmskog producenta i redatelja Vjekoslava Katušina, “Wrongful Death” (Nepravedna smrt). Premijera će se održati u renomiranoj Mathäser Filmpalast, koja je kao najveća filmska palača u Münchenu u Njemačkoj, sinonim za prvorazredna kino iskustva. Gledatelji će po prvi put moći uživati u "Wrongful Death",  a uzbuđenje je već ogromno. Film već sada bilježi veliki uspjeh jer je svjetska premijera potpuno rasprodana.
Na premijeru u München stižu holivudske zvijezde koje glume u filmu Eric Roberts i Michael Paré, te glumci Isabella Brenza, Alexander Man, Raquel Montes, Jenny Paris, Monique Bartnik i Pat Wind.

Novim filmskim uratkom Vjekoslav Katušin ponovno ostavlja impresivan trag na međunarodnoj filmskoj sceni.Tijekom godina Katušin je svjetsku publiku osvojio filmovima u kojima glumi impresivan popis svjetskih zvijezda, uključujući Christophera Lamberta, Erica Robertsa, Michaela Paréa, Costasa Mandylora i mnoge drugi.

Večernji list je već početkom godine izvijestio o uzbudljivom snimanju posljednjeg djela Wrongful Death, u kojemu su glumili izvrsni glumci Eric Roberts i Michael Paré u slikovitom ambijentu Baranje. Kulminacija ovog projekta sada je nadohvat ruke, jer samo šest mjeseci kasnije predstoji željno iščekivana svjetska premijera ovog kinematografskog remek-djela.

Foto: Privatna arhiva

Uz dva holivudska velikana Erica Robertsa i Michaela Paréa, za svjetsku premijeru najnovijeg Katušinova filma prijavilo se više od 100 uglednih predstavnika njemačke industrije zabave. Na popisu gostiju nalaze se TV zvijezde, umjetnici i influenceri koji jedva čekaju pogledati film u kinu. Događaj ne samo da obećava da će biti izvanredan filmski događaj, već i društveni vrhunac, gdje će crveni tepih oživjeti poznate osobe iz svijeta glume, showbizza, kulture...

Svjetsku premijeru s velikim uzbuđenjem očekuje i sedma sila. Naime, predstavnici najvažnijih njemačkih TV formata kao i ugledni urednici najavili su namjeru popratiti projekciju ovog međunarodnog igranog filma. Intervjui sa zvijezdama i uvidi iza kulisa pratit će ovaj medijski spektakl i dodatno podgrijati iščekivanje "Wrongful death".

Foto: Privatna arhiva

Sve u svemu, svjetska premijera najnovijeg djela Vjekoslava Katušina, "Wrongful death" bit će pravi medijski događaj 2023. godine u Njemačkoj. Film "Wrongful death" (Nepravedna smrt) priča priču o vjeri, osveti i neuništivoj vezi roditelja i djeteta, čak i nakon smrti. Eric Roberts (senator McElroy) i Michael Paré (David Moore) obojica igraju očeve koji dolaze iz različitih svjetova. David Moore je shrvan i spreman je učiniti sve što može kako bi otkrio istinu i osvetio nepravu smrt svog sina, dok je senator McElroy u stanju upotrijebiti sva legalna i nezakonita sredstva kako bi pronašao svoju nestalu kćer Sophie (Isabella Brenza). Obje su vrlo slične, a opet vrlo različite u svom pristupu.

VEZANI ČLANCI: 

Rođen u njemačkom Mainzu, filmove snima u Hrvatskoj, a Hrvati u iseljeništvu su ga nagradili Večernjakovom domovnicom 
Vjekoslav Katušin, hrvatski redatelj i glumac koji je rođen u njemačkom gradu Mainzu, svoje filmove voli snimati u Hrvatskoj. Početkom ožujka dobio je i nagradu Večernjakova domovnica 2023., za najpopularnijeg glumca u hrvatskom iseljeništvu, a koju je dobio zahvaljujući čitateljima Večernjeg lista i Fenix-magazin.de te stručnom žiriju. Poznati redatelj je tom prilikom kazao kako mu je posebno drago što je Večernjakovu domovnicu dobio prije svega zahvaljujući hrvatskom narodu koji je u najpopularnijem izboru u hrvatskom iseljeništvu glasovao baš za njega, a konkurencija u kategoriji "Gluma" je bila iznimno jaka.

VIDEO Tomislav Tomašević na crveni tepih stigao u društvu samozatajne supruge Ive, u braku su sedam godina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije