Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život na vagi

Dosad su smršavjeli 655 kg, pojeli 400 kg svježeg sira i 300 kg piletine

Foto: RTL
1/9
18.11.2018.
u 11:12

Večeras je finale treće sezone showa i 18 kandidata čeka finalno vaganje, ali samo njih pet ima šansu za glavnu nagradu.

Nakon 126 dana provedenih u samoborskoj kući, gdje su se uz trenere Sanju Žuljević i Marija Mlinarića iz dana u dan znojili i skidali kilograme, natjecatelji showa "Život na vagi" večeras će u 19.45 sati doći pred svoj najveći test do sada – finalno vaganje!

Na vagu će stati svih 18 kandidata, ali samo njih petero ima šansu dobiti glavnu nagradu. Marijo Barišić, Luka Smoljo, Alen Abramović, Domagoj Santo i Mario Mandić su finalisti treće sezone i bore se za 150 tisuća kuna dok će najbolji kandidat od ne-finalista dobiti 50 tisuća kuna.

U četiri i pol mjeseca izolacije kandidati su odradili 260 treninga, u prosjeku dva dnevno, dok su oni koji su došli do samog finala vježbali i tri puta na dan. Kandidati su ukupno izgubili 655,3 kilograma - ne brojeći još kilograme koje gube nakon što su izašli iz showa, a čije će rezultate gledatelji saznati u finalnoj emisiji.

Treća sezona "Života na vagi" specifična je po tome što su, za razliku od protekle dvije, kandidati ušli u kuću deblji za čak 300 kilograma. Kandidat s najvećom brojkom pri ulasku je bio Alen sa 181,3, a on je ujedno i najviše izgubio u kući - 70 kilograma. To i ne čudi budući da im je produkcija od 50 ljudi pripremila čak 18 Velikih izazova te isto toliko Malih izazova, a svi oni su se snimali na 20 različitih lokacija po Samoboru, Zagrebu i okolici.

Kandidati su za vrijeme svog boravka u showu potrošili 200 kilograma proteina, 40 litara kokosovog i maslinovog ulja te oko sedam tisuća tableta multivitamina, kalcija i magnezija. Jelovnik sa zdravim namirnicama im je bio posebno razrađen, a pojeli su oko 300 kilograma piletine, oko 400 kilograma svježeg sira te popili preko dvije tisuće raznih jogurta i 200 litara mlijeka dok su količine voća i povrća jednostano - nemjerljive.

Uoči večerašnjeg finala vlada velika neizvjesnost, a tko će izaći kao najveći gubitnik treće sezone, ne propustite doznati večeras u 19:45 na RTL-u!

Pogledajte koji parovi su u showu "Život na vagi" pronašli ljubav

Komentara 1

RI
rikavac
20:40 18.11.2018.

Koga ovo zanima da se toliko pise? Placeni clanak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije