Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Djevojke na Željkovoj farmi iznenađene, stigla im je dobro poznata kandidatkinja

Foto: RTL
1/6
26.02.2019.
u 08:33

Željko je izrazio želju da ja dođem, objasnila je svoj povratak Paulina, a Željko je kratko rekao da mu je bilo jako drago kad je ugledao Paulinu

Šokiran sam. Nisam očekivao da ćeš se prijaviti, priznao je sinoć u showu "Ljubav je na selu" farmer Jovan Karapandža Ružici koja se iznenada pojavila na njegovoj farmi, a s kojom se već neko vrijeme dopisuje, piše RTL

– Zamjeram ti to što si bio s drugom curom, ali prijeći ću preko toga jer između nas nije bilo još ništa – rekla mu je Ružica. 

Na njeno pitanje ima li prednost u odnosu na ostale djevojke, Jovan je odgovorio potvrdno. Kod Borisa na farmi u Tari 
i dalje postoje trzavice između Ana-Paule i Leonide, a Ana-Paula je komentirala kako joj je Boris dosadan jer se stalno vrti oko nje i 
i stalno je ljubi. Ljubomora vlada u Golašu kod farmera Željka koji je negdje otišao s Jacquelin, što je naljutilo Maju. 

– Je l' to možda bilo hopa-cupa? – upitala je Maja kad su se vratili. Na to joj je Željko odgovorio: Jacqueline je rekla da se razumije u aute  i motore pa smo se išli provozati.

Dragan je pak morao tješiti uplakanu Moniku koja je počela plakati čim se probudila. Objasnila je kako je to zato što je možda u PMS-u, a možda joj samo nedostaju roditelji. Kod Marka na farmi Rasema je razočarana jer joj nije posvetio dovoljno pažnje, a Ksenija ga je ispitivala kakve žene voli; mršave ili malo popunjene. 

Željka i njegove kandidatkinje iznenadio je dolazak voditeljice Marijane Batinić koja je najavila Željku da mora jednu djevojku
poslati kući. On je odlučio da to bude Ruža.

– Ljutita sam na Željka jer mi je otpočetka davao povoda da mislim kako bismo mogli ostati zajedno, a sada ovako…

– Na Maju sam isto ljutita, mala ga je smutila skroz pa nije razmišljao o posljedicama – rekla je Ruža. Ali ispadanje Ruže nije bio
jedini šok sinoć, pravo iznenađenje je uslijedilo kad se iza ugla pojavila Paulina. 

– Željko je izrazio želju da dođem, objasnila je svoj povratak Paulina, a Željko je kratko rekao da mu je bilo jako drago kad je ugledao Paulinu. Njen povratak nije oduševio Maju Lenu i pitala ju je zar joj se Jovan više ne sviđa, a Paulina je uzvratila kako bi se za Željka i udala. 

– Ima sve osobine koje jedan muškarac treba imati, udala bih se za njega – rekla je Paulina. Ljubo se sinoć također oprostio od jedne djevojke, odlučio je da njegovu farmu napušta Vera. 

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Bongozg
Bongozg
08:57 26.02.2019.

Uvjet za zensku kandidaturu za tu emisiju je da ne smije imati sve zube

Avatar dzambo
dzambo
09:17 26.02.2019.

E ovo ovak nesto u Yugi bi bilo zabranjeno prikazivat sve tamo pa jedno u terminu od 2 ujutro pa do 4 ujutro….I jos bi bilo ''opecaceno'' sundom a to znaci porez dodatni na to pa jedno 1000%....sa jednostavnim objasnjenjem ak ce te ''zagljupljivat'' pucanstvo sa tim tribate I za to debelo platiti….

DU
Deleted user
09:06 26.02.2019.

Izgleda da je unosan taj posao- uzgajanje "djevojaka" na farmi..... a ni jedna više ne liči na rumenu divojku...😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije