Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u showu

Jovan je u šoku, na farmu je stigla djevojka koju već poznaje

Foto: RTL
1/8
22.02.2019.
u 08:43

Djevojke su ostale u šoku kad se na Jovanovoj farmi ukazala Ružica s kojom se Jovan već mjesecima dopisuje....

Ružica Lazarević nova je djevojka na farmi Jovana Karapandže. On je naime u emisiji 'Ljubav je na selu' emitiranoj sinoć morao odlučiti odlazi li s njegove farme Sanja ili Marija.

Dvije djevojke bile su u žestokoj svađi zadnjih dana i Jovan je to odlučio zaustaviti i iznenadio ih je viješću kako jedna od njih odlazi, piše RTL. Jovan je priznao da je bio u dvojbi koju djevojku poslati kući, ali na kraju je odlučio da to bude Sanja. Sanja je na to reagirala tako da je rekla da je konačno spašena. Tome nije bio kraj iznenađenjima na Jovanovoj farmi.

Naime, dok je on ugodno čavrljao s Victorijom i Marijom na farmu je na biciklu došla nova djevojka. Bila je to 32-godišnja Ružica koja mu je dala svoje pismo, a Marija i Victorija nisu mogle sakriti koliko su u šoku zbog ovog obrata. 

- Jovan i ja smo se počeli dopisivati jer sam ja njega vidjela na Fejsu. Krenulo je dopisivanje i onda smo se vidjeli, bili smo na cugi i to je to. Ali ja nisam htjela pred kamere… I na kraju sam se predomislila jer se nešto dogodilo na speed dateu što mi je zasmetalo. Navodno da je s jednom curom nešto imao i iz tog razloga sam došla, jer je meni stalo do njega – objasnila je Ružica.

Njen dolazak posebno je uznemirio Mariju, a obje djevojke ne mogu vjerovati da se Jovan s Ružicom već duže vrijeme dopisuje.

- Ja idem s ove farme, meni više nije mjesto ovdje. - poručila je Marija.

 

 

Komentara 2

NA
narcis660
09:22 22.02.2019.

Dno dna ....dalje od ovoga nema Toliko.blama i.neprofesionalnosti da je mene sram...Katastrofa .Pitam se samo šta je razlog da se djevojke toliko nisko spuštaju???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije