Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši dečko na udaru

Dino je sanjao seks s Vlatkom, a Snježanu Mehun osigurao tajkun

vlatka pokos
17.06.2010.
u 19:58

"Dinu sam u tih mjesec dana vidjela sam tek tri puta. Utoliko mi je bilo iritantnije njegovo glumatanje, a da ne spominjem opise našega ludog seksualnog života koji nikad nije postojao."

Vlatka Pokos u srijedu je promovirala svoju prvu knjigu, autobiografiju "Život u raju" koja je već podigla živce njezinih (ne)prijatelja o kojima piše. Nakon njezinog omiljenog grada Trogira, Vlatka će nastaviti s promocijom po Jadranu, a mi vam donosimo još sočnih ulomaka iz knjige koja će ovo ljeto sigurno biti vrlo traženo štivo.

O Fabriziju: “Fabrizio je bio izniman ljubavnik, senzualan i nježan. Imao je divno mišićavo tijelo, prirodno lijepo. Pokreti su mu bili usporeni, imao je iskustva, nikamo se nije žurio. (...) Nije postojao nijedan djelić moje kože koji nije dodirnuo usnama. (...) Užasavala sam se susreta mog muža i ljubavnika. No, Dikan je inzistirao i dogodilo se neizbježno. Susreli smo Fabrizija. Pobjegla sam u kabinu nešto isprobati (...), a Fabrizio je došao za mnom. Ljubili smo se u kabini dok je moj suprug sjedio tek nekoliko metara dalje. Nisam ni znala da sam za takvo što sposobna, nikada nikog nisam varala.”

O Miji Begović: “Od njene bliske prijateljice Alke čula sam da Mia ima problema zbog istodobnog uzimanja alkohola i tableta za smirenje. Čudne su se stvari događale. (...) Jedne noći u sitne sate nazvala ga je u vrlo čudnom stanju i plačući molila da joj kupi stan, a da će ona ako treba ostaviti Žnidarića?!”

O Eni Begović: “Više puta čuli smo neobične zvukove, a jednom sam se probudila usred noći i osjetila kako me prožima hladnoća. (...) A onda sam čula korake. (...) Mislila sam da je netko provalio. Probudila sam Dikana (...). Nikog nije našao! Snažno sam osjećala Eninu prisutnost u našem životu.”

O Snježani Mehun: “Tajna njezina ‘poslovnog uspjeha’ leži u dugogodišnjoj vezi s kontroverznim hrvatskim tajkunom, koji se nedavno razveo zbog još jedne ljubavnice i koji je doista vrlo galantan. Snježanu je materijalno osigurao za cijeli život.”

O Dini Bubičiću: “Dinu u tih mjesec dana vidjela sam tek tri puta. Utoliko mi je bilo iritantnije njegovo glumatanje, a da ne spominjem opise našeg ludog seksualnog života, koji nikad nije postojao. Ne znam je li to Dino sanjao, ali ono što je govorio za medije nije se nikad dogodilo. Dogodilo se vrlo malo i vrlo loše, nešto što prije želite zaboraviti. Nevrijedno spomena. Očito, nastojao se obraniti od glasina o svojoj homoseksualnosti i prikazati se kao veliki ljubavnik.”

O Sunčici Lalić: “Toga ljeta kolao je trač da je u Dubrovniku imao aferu sa Sunčicom Lalić, koja je bila u ozbiljnoj vezi s Draganom Juriljem. Pohvalio mi se da je bio s dotičnom gospodičnom. On je tvrdio da su imali aferu, a Sunčica i Dragan da nisu.”

Komentara 33

OB
-obrisani-
21:49 17.06.2010.

poštena i časna žena

OB
-obrisani-
21:00 17.06.2010.

Udarna vijest u Uzbekistanu!!!!!

BE
betelgeuse
15:23 19.06.2010.

Pročitajte Piruškin komentar, bravo Piruška!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije