Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Godine su ipak važne

Demi Moore se bojala da će je Ashton ostaviti radi mlađe žene

DEMI
Pixsell
23.11.2011.
u 20:08

Navodno je Demi dugo bila nesretna u braku čemu je ponajviše pridonijela njena nesigurnost u pogledu godina

Nakon što dvoje slavnih objavi razvod, nastavak je već dobro poznat: iznošenje prljavog veša i razni bliski izvori koji uvijek sve znaju. Tako je i u slučaju Demi Moore i Ashtona Kutchera. Izvor blizak 48-godišnjoj glumici otkrio je kako je Ashtonova nevjera bila samo kap koja je prelila čašu i okidač za rasplet situacije. Navodno je Demi dugo bila nesretna u braku čemu je ponajviše pridonijela njena nesigurnost u pogledu godina. Naime, glumica je 15 godina starija od svog, uskoro bivšeg, supruga što joj u početku nije smetalo, ali je kasnije počela panično mislit da će je Ashton ostaviti radi neke mlađe žene.

- Ashton zaista voli Demi, ali njena paranoja je bila nepodnošljiva i on je znao što treba napraviti da se završi ta farsa. Koliko god da je voli, nije više mogao biti s njom - izjavio je Ashtonov prijatelj.

Ključne riječi

Komentara 2

AR
ArsenT
22:29 23.11.2011.

Bez beze, s godinama je frka sve manja, a ne sve veća, stvar matematike... evo npr. kad ona bude imala 100, on će imati 85, sumnjam da će tada htjeti neku mlađu...jedino neku od 25, ali to je već druga priča...

LI
liliZG
10:08 24.11.2011.

.........ljubomora je bolest koja će i čovjeka zdrave pameti potjerati u daljinu..............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije