Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedna profesorica i bivši profesor

Dekanica Akademije otkrila da je stiglo 12 prijava za zlostavljanje: To su strašne, tužne priče

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/6
21.01.2021.
u 09:23

Ubrzo je reagirala i naša Akademija dramskih umjetnosti te su zamolili polaznice koje su doživjele slična iskustva da prijave što im se dogodilo.

Nakon što je regiju potresla priča mlade srpske glumice Milene Radulović koja karijeru gradi i u Rusiji, a koja je podijelila svoju priču o zlostavljanju koje je doživjela kao tinejdžerica te optužila redatelja Miroslava Aleksića za silovanje, otvorena je stranica ''Nisam tražila''. na kojoj su se pojavila i iskustva domaćih glumica. 

Ubrzo je reagirala i naša Akademija dramskih umjetnosti, zamolili du polaznice koje su doživjele slična iskustva da prijave što im se dogodilo. 
Dekanica ADU-a Franka Perković Gamulin otkrila je da su u samo nekoliko dana dobili već 12 prijava.   

– Dosad smo primili 12 prijava, u većini slučajeva od bivših studentica, ali ima i od sadašnjih. U ovom trenutku prijave se odnose na jednu sadašnju profesoricu i jednog bivšeg profesora – kazala je Perković Gamulin za 24 sata i dodala:  

– Prijave držimo u strogoj tajnosti. To su strašne, tužne priče. No dobro je što se otvorio kanal komunikacije i mjesto na kojem žene mogu imati povjerenja. Mislim da ćemo doći do konkretnih imena i njihovih postupaka.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

DO
domagoj1492
10:15 21.01.2021.

Jel su nešto dobile zauzvrat za taj sex ? Ili je to bio besplatni sex ?

TO
Tomisl
10:10 21.01.2021.

Kad su obeštećenja i novac u pitanju onda su i " radodajke" silovane.

Avatar Dara iz Jasenovca
Dara iz Jasenovca
14:34 21.01.2021.

Znači tamo je permanentni pendreck party????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije