Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRANDON FLYNN

Dečko Samu Smithu dirljivom porukom čestitao rođendan

Brandon Flynn i Sam Smith
Foto: Instagram
1/3
21.05.2018.
u 13:05

On je anđeo! Čini me toliko sretnim i nadam se da će svi širiti rođendansku ljubav. Nije lako stariti, a on to radi graciozno. Samuel, hvala ti za sve i sretan 26. rođendan - napisao je Flynn.

Pop zvijezda Sam Smith prije dva dana proslavio je 26. rođendan, a njegov dečko, glumac Brandon Flynn (24) čestitao mu je na Instagramu i raznježio njihove fanove.

- U drugoj je vremenskoj zoni i ima rođendan. Upravo završava europski dio svoje turneje, i sa samo 26 godina napravio je toliko puno! On je anđeo! Čini me toliko sretnim i nadam se da će svi širiti rođendansku ljubav. Nije lako stariti, a on to radi graciozno. Samuel, hvala ti za sve i sretan 26. rođendan - napisao je Flynn.

Inače, Brandon Flynn poznat je i našim gledateljima po ulozi zavodnika Justin Foleya u hit seriji "13 razloga" čija je druga sezona upravo izašla na Netflixu. U vezi sa Smithom je od listopada prošle godine.

 

Who’s Vicky? Who’s Christina?

A post shared by Brandon Flynn (@flynnagin11) on

Brandon Flynn i Sam Smith
1/23
Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Moodleen
Moodleen
17:18 21.05.2018.

FUJ !!

OB
ObrenM
15:40 21.05.2018.

Nenormalno,nastrano i bolesno postaje- IN i normalno.Mozemo ocekivati da ce normalni ljudi morati placati debeli porez za svoje opredjeljenje.Smak svijeta.

HR
HrvatskiPredsjednik
01:12 22.05.2018.

Mislim da bi Vecernji mogao uveti novu rubriku; Gay

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije