Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Madame Tussauds

Britanski soul pjevač Sam Smith licem u lice sa svojom voštanom figurom

Sam Smith
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
11.08.2015.
u 12:59

Sam Smith dobio je vlastitu voštanu figuru u poznatom muzeju ''Madame Tussauds''

Posjetitelji muzeja ''Madame Tussauds'' u San Franciscu mogu vidjeti voštanu figuru dobitnika nagrade Grammy Sama Smitha, javlja Reuters.

Smithov voštani lik obučen je u odijelo britanske dizajnerske kuće Alexandar McQueen koje je donirano muzeju. Pjevaču se odijelo svidjelo kad ga je vidio u Londonu, a i inače voli poznatog dizajnera.

Samu su za ovu prigodu satima uzimali mjere za odijelo i pokušavali uskladiti boju očiju i kose za voštanu figuru s njegovima, a pjevač se našalio da je za to vrijeme izgubio nekoliko kila.

>>Slavni pjevač uletio turistima u kadar, a oni ga nisu ni prepoznali

>>Ed Sheeran i Sam Smith moćno nadvladali konkurenciju

Komentara 1

MR
MRUDante
14:50 11.08.2015.

"licem u lice" vam je ono kad se nosevi skoro dodiruju, a ne uha...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije