Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruža vjetrova

Dečko je Anju Alač snimao dok je jahala magaricu Fionu

Anja Alač
Foto: Pixsell
1/3
27.07.2012.
u 08:00

Beogradska glumica nije očekivala pobjedu jer se u Jezerima utrkivala na magarici staroj dvadesetak godina. Iz publike Anju je bodrio dečko Radovan Vujović

Mjestom Jezera na otoku Murteru prekjučer su odjekivali smijeh te srčano navijanje mještana i turista koji su uspješno nadglasali magareće njakanje!

Mlađi i divlji natjecatelji

U tradicionalnoj utrci magaraca ovo su se ljeto okušale poznate osobe među kojima glumačke snage Sandra Lončarić Tankosić, Anja Alač i Šiško H. Majcan, boksač Stjepan Božić, skijaš Natko Zrnčić Dim, glazbenik Dean Dvornik, američka novinarka i dobitnica Emmyja Ashley Colburn...

Svi su se oni s puno entuzijazma krenuli utrkivati, neki više, neki manje uspješno, no pobjeda je u ovom natjecanju doista bila u drugom planu – najbitnije je bilo odlično se zabaviti i ponijeti nezaboravnu uspomenu. Iako je iz utrke ispala među prvima, beogradska glumica Anja Alač dugo će pamtiti jahanje na vremešnoj magarici Fioni.

– Dobila sam jednog od najstarijih magaraca, Fioni je dvadeset i neka godina pa se moglo i pretpostaviti da nećemo stići daleko. Ostali natjecatelji bili su mlađi i divlji – kroza smijeh govori 23-godišnjakinja te otkriva kakav je bio osjećaj prvi put sudjelovati u ovoj, kako opisuje, uzbudljivoj i lijepoj manifestaciji.

– Fiona je većinu vremena bila mirna i mila te ju je bilo teško pokrenuti, ali kad je krenula, brzo je potrčala, no nije me bio strah! Jedini mi je problem bio održati ravnotežu jer smo jahali bez sedla, a mogla sam se držati samo za njezinu glavu. Kad magarca potegneš za uzde, stane. Uglavnom, većinu vremena vrištala sam od smijeha – opisala je Beograđanka.

Slatko magareće mlijeko

Natjecatelji su se utrkivali u parovima, a njezin je suparnik bio Dean Dvornik. Iz publike je Anju bodrio dečko Radovan Vujović, a pothvat svoje voljene ovjekovječio je videosnimkom. Iako nije pobijedila, kao i svi sudionici dobila je medalju i majicu kao zahvalu za sudjelovanje. Nije propustila ni kušati magareće mlijeko za koje kaže da je slađe od kravljeg. Jučer se već glumica iz Jezera vratila u Split gdje cijelo ljeto snima drugu sezonu sapunice "Ruža vjetrova".

– Svakodnevna snimanja više mi nisu naporna jer znam rasporediti energiju – ističe Anja ne želeći otkriti koji će muškarac u seriji nakon smrti njezina supruga Marka Odaka unijeti pomutnju u život Ines Matošić Odak.

Komentara 9

DU
Deleted user
08:36 27.07.2012.

Ja bi volio da je netko snima kada jasi na komad magara.

Avatar billybull
billybull
08:57 27.07.2012.

tko je snimao koga dok je jahala Fionu? nemrem vjerovati da je ovu sramotu od clanka potpisao netko drugi od osobe car....

OB
-obrisani-
08:36 27.07.2012.

i ovo je bolje od uradaka despota, ivkošića, pavičića 1 i 2, ivkošića............... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije