Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potjera

Dean Kotiga se našalio na račun svojih kolega: 'Ovo kao nadimci lovaca'

Dean Kotiga
Foto: Screenshot
1/12
29.12.2021.
u 20:00

Kotigi je nakon što je voditelj Joško Lokas pročitao prvo pitanje na ploči potjere na um došla jedna neobična usporedba.

U večerašnjem izdanju kviza 'Potjera' lovac je bio Dean Kotiga koji se našalio već na prvom pitanju. Naime, Kotigi je nakon što je voditelj Joško Lokas pročitao pitanje na um došla jedna neobična usporedba.

Prvo pitanje postavljeno na ploči potjere bilo je vezano uz životinjski svijet. - Prepoznajte najpoznatijeg predstavnika vretenca iz podreda sličnokrilaca! - glasilo je pitanje, a ponuđeni odgovori su bili: 'grobar', 'konjska smrt' i 'pakosna pecavka'. Kotiga se odmah nasmijao, a zatim prokomentirao. - Ovo kao nadimci lovaca. Pakosna pecavka je Morana, grobar Krešo, a konjska smrt naravno - rekao je te se ponovno počeo smijati. Na ovo pitanje odgovarala je kapetanica Ivana koja je izabrala odgovor 'konjska smrt' koji se pokazao i točnim. Lovac se odlučio za isti odgovor. - Ja sam isto na Vukorepu otišao - prokomentirao je.

Foto: HRT Screenshot
Inače, u današnjoj emisiji do završne potjere uz kapetanicu došao je samo natjecatelj Michael. Iznos za koji su se borili bio je 108 500 kuna te su imali 11 koraka prednosti koje je Dean uspješno stigao.

VIDEO I Plenković je gledao Don't Look Up: Donosimo pregled filmske godine

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zagi101
20:33 29.12.2021.

jedan od najboljih kvizova zadnjih godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije