Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glazbenik

Dean Dvornik se javio iz Amerike i pokazao kako izgleda njegov posao: 'Ovo je moj kamiončić'

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/12
10.04.2022.
u 16:01

Splitski glazbenik u Americi živi već dvije godine, a u Americi je već živio i radio od 1987. godine do 1993.

Splitski glazbenik Dean Dvornik (57) sada živi i radi u Americi kao vozač kamiona. Na svojem Facebook profilu često objavljuje razne snimke u kojima pokazuje kako živi, a sad je objavio jednu u kojoj je pokazao kako izgleda njegov posao. Dean je pokazao sam izgled kamiona kojeg vozi te kako ga vozi. - Evo ovo je kamiončić koji ću sad voziti. To je semi truck... I sada idemo na autocestu - ispričao je Dean u videu.

– Kratki video o vožnji semi trucka na putu za Chicago iz države New York. Pozdrav svima! – napisao je u opisu objave.  U komentarima su mu Facebook prijatelji zaželjeli sretan put te podijelili nekoliko fotografija iz Splita.

Glazbenik u Americi živi već dvije godine, a u jednom je intervjuu kazao da to nije prvi put da je u ovoj zemlji.

- U Ameriku sam otišao 1987., a vratio se 1993. Slučajno se dogodilo da sam ponovo dobio zelenu kartu 2019., malo prije pojavljivanja koronavirusa. Moja adresa je u gradu Addisonu u Illinoisu, nedaleko od Chicaga. Ne da me nije sramota zbog toga što sam vozač, već sam na to i ponosan i sad kad se vratim, čeka me novi kamion u firmi mojih prijatelja Bošnjaka, braće Livadić. Dok vozim, ne slušam glazbu, prepustim se mislima, a kad je gužva, i oprezu. Glazbu stvaram u slobodno vrijeme jer i tamo imam studio sličan ovom u Splitu - poručio je tada.

Osim glazbe, Dean se bavi režijom i snimanjem , a na njegovom YouTube kanalu mogu se pogledati dokumentarci o životu u Kanadi i Americi.

- Ne smatram sebe režiserom ni snimateljem, danas imate na tisuće takvih kao ja koji znaju koristiti prednosti moderne tehnologije. Biti vrhunski profesionalac, za to je potrebno puno više, a ja samo radim najbolje što mogu u skladu sa svojim mogućnostima- objasnio je Dean tada.

Inače, Dean i njegov pokojni brat Dino Dvornik ostavili su neizbrisiv trag po pitanju funka, a sve je počelo kad su prvi put čuli 'In the Summertime' grupe Mungo Jerry.

VIDEO Ivana Kindl progovorila o svojoj borbi s bolesti, sprema se za operaciju

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
17:25 10.04.2022.

Svaka čast, sretno Deane!

PO
poluprovokator
19:04 10.04.2022.

Svaki posao je dobar posao. Bravo!

DU
Deleted user
19:12 10.04.2022.

"Samo za nju" bila mi je najbolja i najljepša njegova pjesma. Sretno Deane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije