Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedva je sakrila suze

Emotivna Leonarda Lončar o posvojenju: 'Možda smo bili privilegirani, ali djeca su mi promijenila život'

Zagreb: Poznati na premijeri predstave "Zagrepčanka"
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/9
10.04.2022.
u 10:00

Bivša manekenka i dizajnerica Leonarda Lončar (52) sinoć je gostovala u HRT-ovoj emisiji ''Kod nas doma'' kod voditeljice Barbare Kolar. Leonarda je progovorila o privatnom životu i jedva uspjela sakriti suze kada je opisala kako joj je uloga majke promijenila život

Bivša manekenka i dizajnerica Leonarda Lončar (52) sinoć je gostovala u HRT-ovoj emisiji ''Kod nas doma'' kod voditeljice Barbare Kolar. Leonarda je progovorila o privatnom životu i jedva uspjela sakriti suze kada je opisala kako joj je uloga majke promijenila život

Otkrila je kako je proces posvojenja za nju bio izuzetno težak upravo zbog popularnosti njezinog bivšeg supruga, nogometaša Zvonimira Bobana.

-Hvala Bogu da smo bili to što jesmo, pa je sve skupa bilo lakše. Možda smo bili privilegirani- kazala je Leonarda koja je posvojila četvero djece.

- Ljudi obično pri posvajanju traže male bebe. Mi jesmo dobili dvije male bebe, ali kasnije sam htjela i malo starije dijete. Onda su mi rekli da imaju blizance koje nitko nije htio. To je bilo fascinantno, oni su već poznavali jedan drugoga. Kada sam došla u dom, ostavila sam torbu u sobi, moj sin ispraznio ju je ne znajući da je moja. Počela sam se šaliti s njim, a onda mi je djelatnica doma rekla da mu pogledam sestru. Kada sam je ugledala, rekla sam joj da je moja bubamara. To je bila ljubav na prvi pogled. I sa sinom i s mojom kćeri- ispričala je suznih očiju i dodala kako su joj djeca promijenila život.

-To je bila apsolutno recipročna ljubav, a i dandanas je tako- dodala je Lončar, a potom se osvrnula na zdravstvene probleme. Naime, prošle je godine pretrpjela moždani udar od kojeg se još uvijek oporavlja.

-Bila sam u malo stresnijem stanju, nisam očekivala to. Moja kći je bila uz mene, otišla sam u bolnicu. Trenutno sam na terapiji tabletama, ali s obzirom na moje godine, menopauzu u kojoj jesam i stres koji se nakupljao, to je vjerojatno sve vuklo jedno s drugim.

Podsjetimo, Leonarda se našla na životnoj prekretnici. Prošle godine, nakon 28 godina braka Leonarda i Zvonimir Boban odlučili su odvojeno nastaviti živote.

Zadnjih godina rijetko su se pojavljivali u javnosti, a posljednji put obitelj Boban snimljena je u rujnu 2019. godine u milanskoj La Scali na dodjeli nagrada najboljim nogometašima u organizaciji FIFA-e. 

-Sada sa Zvonimirom imam jedan lijepi odnos, indirektni. Puklo je ne zbog treće osobe, nego zbog treće stvari tako da smo se nakon 32 godine razdvojili, no ne žalim ni za čim- otkrila je Leonarda u razgovoru s Josipom Pavičić u InMagazinu.

VIDEO Ivana Kindl progovorila o svojoj borbi s bolesti, sprema se na operaciju: "Bolovi su se s vremena na vrijeme pojačavali"

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
19:14 11.04.2022.

Leonarda, ženo i majko, svaka ti čast. Udomila si toliko djece i pružila im stabilan dom pun ljubavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije