Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mišljenje čitatelja:

'Davnih dana je Eurosong izgubio svaki smisao osim kičeraja'

eurosong
Joerg Carstensen/DPA/PIXSELL
19.09.2013.
u 16:00

Čitatelji portala Večernji.hr smatraju kako je odluka da se ne ide na Eurosong ispravna jer ionako tamo ništa ne možemo postići.

– Konačno nešto pametno. Davnih dana je Eurosong izgubio svaki smisao osim kičeraja, glasi jedan od komentara čitatelja portala Vecernji.hr. – Bilo je i vrijeme... svake godine kopiranje kopija i onda se čudimo zašto tako loše prolazimo, slaže se drugi komentator.

Čak 82% naših čitatelja smatra kako je odluka HRT-a ispravna, jer ionako ne možemo ništa napraviti. Prema anketi, ostalih 18% smatra da je prejadno što više ni na Eurosong ne možemo ići. HRT objasnio je kako do ukidanja dolazi zbog želje da se sredstva troše na što učinkovitiji način.

Uključite se i vi svojim komentarima i recite nam što mislite o odluci da Hrvatska iduće godine ne sudjeluje na Eurosongu.

>>Od diva do zastarjelog dancea. Evo kako smo propadali na Eurosongu

>>Hrvatska 2014. godine ne ide na Eurosong!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije