Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajedno 26 godina

Danijela Martinović prvi put priča o prekidu s Grašom, a komentirala je i napise o novoj vezi

Foto: instagram
1/7
25.11.2021.
u 11:54

Pjevačica je u ljubavi s glazbenikom iz Splita provela 26 godina, a prekid se dogodio ovog proljeća.

Kroz 26 godina njihove ljubavi Danijela Martinović i Petar Grašo samo su u rijetkim prilikama govorili o svojoj ljubavnoj sreći, a istog recepta držali su se i nakon što je ovog proljeća njihovoj ljubavi došao kraj. Imala je njihova ljubav uspona i padova, a u intervju koji je Danijela dala za Gloriju prvi put je otvoreno progovorila o prekidu s pet godina mlađim Petrom. 

– Ne može te mimoići trenutak koji je neizbježan. Nepisano je pravilo da se veze završavaju dramatično, ali kada je uz tebe osoba koju poštuješ i cijeniš, onda je razlaz još neshvatljiviji – komentirala je Danijela. Dodala je kako se zna dogoditi da stvari koje su osobama prije bile važne s vremenom postanu nebitne te se okrenu nekim drugim stvarima koje ih više raduju. 

– Kada se to dogodi u vezi, najpoštenije i najiskrenije je da se svatko nastavi razvijati u svom smjeru i u svom ritmu. Ako se odluka donese u pravom trenutku, obostrano poštovanje i zahvalnost ostaju. Mislim da je najgore i najopasnije ostati u vezi zbog straha ili obaveze – kaže pjevačica koja je ovo ljeto proslavila 50. rođendan. Ovo ljeto je javnost doznala i kako njezin bivši partner opet ljubi te da je njegova odabranica Hana Huljić. Par svoju ljubav više ne skriva i u nekoliko navrata su snimljeni zajedno, a za to vrijeme u kuloarima se pojavilo i nagađanje kako je Danijela u vezi s jednim bogatim muškarcem iz Austrije.

– Stvarno? Blago mi se! Nisam to ni znala, baš dobro da ste mi rekli – bio je njezin odgovor na pitanje o novoj navodnoj ljubavi iz Austrije.

VIDEO Petar Grašo nakon prekida s Danijelom ljubi 15 godina mlađu Hanu Huljić

 

Komentara 4

DU
Deleted user
12:22 25.11.2021.

Dobro, ne zanima nas.

ČS
Čuvaj se senjske ruke
19:44 29.11.2021.

Sad opet može slušati Thompsonove pjesme.

ČS
Čuvaj se senjske ruke
17:06 25.11.2021.

Miči to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije