Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje

Danijela otkrila od čega živi i zašto u sitne sate skuplja kamenje na plaži

danijela dvornik
Foto: Instagram
1/3
30.05.2017.
u 14:49

Danijela je u intervju otkrila i kako joj je suprug Dino jednom prilikom rekao da kad on umre neka iskoristi sve što može i neka ne odustaje

Za portal Flash.hr Danijela Dvornik otkrila je čime se trenutno bavi, od čega si je financirala nedavno putovanje u Indiju i zašto će do kraja života eksploatirati ime pokojnog supuga Dine Dvornika.

- Od kada ne radim ništa, imam najviše posla. To ti se zove paradoks života. Krenula sam devastirati obalu jer vidim da svi nešto devastiraju. Može me se vidjeti kako tumaram plažama u sitne sate i skupljam kamenje umjesto praznih plastičnih boca, a da ne bi bilo da samo devastiram obalu, ja te kamenčiće oslikavam ručno i tako je nastao brend ReebaWish koji je tek u uzletu, ali polagano ide. - rekla je Danijela o novom poslu koji je pokrenula. 

Osvrnula se i na nedavno putovanje u Indiju i rekla je kako bi svim Hrvatim preporučila da dva tjedna provedu u Indiji jer bi onda puno više cijenili život i naše željeznice i prijevoz. Ovo ljeto Danijela u Splitu organizira festival posvećen njenom suprugu i rekla je:

- Eksploatirati ću njegovo ime dok sam živa baš za “dišpet” svima. Zar bi bilo normalno da tamo neki Pero Perić eksploatira ime i djelo moga muža? Moj pokojni muž mi je jednom rekao dok je bio živ: “Dani, kad jednom umrem, iskoristi sve šta možeš i nemoj odustati, jebe ti se šta drugi govore. To je tvoje i Ellino.”, i ja se toga držim ko Plenković HDZ-a. Razmišljam da pozovem Lidiju Bačić barem da stoji na bini kao prateći vokal…., to garantira planetarnu popularnost festivala.

Na festivalu “AJ CHA“ Dinu u čast nastupit će Songkillersi, JINXI, Neno Belan, Ban i Diktatori, Tribute to Dino Dvornik i brojni drugi bendovi i DJ-i.

 

Komentara 17

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
16:18 30.05.2017.

Sveukupno 46 noći, 5 sati i 22 minute nisam mogao spavati dok nisam sada pročitao ovu informaciju! Hvala vam!

Avatar dmitarX
dmitarX
17:41 30.05.2017.

A s čim se ona bavi, odnosno s čim se bavila?

KO
kompjuter
16:44 30.05.2017.

sve mogu razumjeti ali ovo ne,cjeli svjet se bori protiv droge,drogeraša,pijanaca itd. ali mediji veličaju takve osobe i njihove supruge,djecu itd.ova spodoba se obogatila na glupost,uvjek se fura na svog bivšeg narkomana,pijanca i na kraju je umro od tih zlihh stvari,pa taj pokojni drogeraš i pijandura dobiva uvjek više prostora od naših bivših poginulih branitelja koji su umrli tj.poginuli zbog ovakvih spodoba koji ništa za hrvatsku nisu dali,NIŠTA,FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije