Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glazbena diva

Josipa Lisac objavila sliku iz mladosti kada je bila sretno zaljubljena i podijelila dirljiv status: 'Još je tu'

Josipa Lisac
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/11
18.11.2021.
u 21:00

Josipa se sprema za veliki koncert u K.D. Lisinskom, a ovaj put j na društvenim mrežama odlučila objaviti fotku iz mladosti na kojoj pozira s Karlom Metikošem, svojom najvećom ljubavi.

Glazbena diva Josipa Lisac (71) na sceni je više od 50 godina, tijekom kojih je publiku oduševljavala svojim pjesmama, ali i posebnim outfitima. Uvijek drugačija, svoj stil nije mijenjala od samih početaka, osim ponekih boja kose. Josipa se sprema za veliki koncert u K.D. Lisinskom, a ovaj put j na društvenim mrežama odlučila objaviti fotku iz mladosti na kojoj pozira s Karlom Metikošem, svojom najvećom ljubavi.

˝Ne volim riječ “sjećanje”, jer ja sve naše zajedničke trenutke, slike i stanja nosim u sebi stalno. I ne samo što su oni u meni, ja ih prenosim dalje. A naša ljubav još je tu i njena prisutnost stalno me oplemenjuje!˝ napisala je Josipa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josipa Lisac (@josipa_lisac)

 

Podsjetimo, u 50  godina svoje karijere Josipa Lisac pokazala je da joj niti jedna glazbeni žanr nije stran, a uvijek je bila spremna i na suradnje s kolegama. Godine 1971. srela se s Karlom Metikošom  u kojem je pronašla je svog skladatelja i svoju jedinu ljubav. Do tada poznatiji kao Matt Collins, Karlo Metikoš započinje novu stranicu u svojoj glazbenoj povijesti, počinje pisati pjesme za Josipu. 1972. godine Josipa na Zagrebfestu pjeva pjesmu „Dok razmišljam o nama“ koju autorski potpisuju Karlo Metikoš i Ivica Krajač, a već iduće '73 izlazi kultni album „Dnevnik jedne ljubavi“ koji spada u deset najvećih diskografskih ostvarenja u domaćoj diskografiji.

VIDEO Haljina koju je Amy Winehouse nosila na svom posljednjem koncertu u Beogradu, prodana je za više od 1.5 milijuna kuna!

 

Ključne riječi

Komentara 3

ZA
zagi101
22:12 18.11.2021.

odkad je odtulila našu himnu više je ne mogu ni čuti ni vidjeti

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
21:42 18.11.2021.

Lijepa i posebna žena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije