Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prava ljepotica

Kći Ive Todorić (19) pozirala u haljini od 15.000 kuna dizajnerice koju vole i svjetske zvijezde

Foto: Instagram
1/8
17.11.2021.
u 12:48

Tara je pozirala u uskoj bijeloj haljini sa srebrnim detaljima dizajnerice Meline Džinović (40), supruge pjevača Harisa Džinović. Njezine haljine inače nose i svjetske zvijezde poput Pamele Anderson i Jennifer Lopez, a cijene im se kreću od 6.000 do 15. tisuća kuna.

Tara Balent (19), najstarija unuka Ivice Todorića (70) već nekoliko godina privlači pozornost svojim modnim stilom, no za razliku od njezine majke Ive Todorić ( 45), ona se rijetko pojavljuje u javnosti. Tara je izrasla u pravu ljepoticu, ali za razliku od svojih vršnjaka se ne voli eksponirati na društvenim mrežama, a najnovije fotografije podijelila je Iva na svojem Instagram profilu.

Tara je pozirala u uskoj bijeloj haljini sa srebrnim detaljima dizajnerice Meline Džinović (40), supruge pjevača Harisa Džinović. Njezine haljine inače nose i svjetske zvijezde poput Pamele Anderson i Jennifer Lopez, a cijene im se kreću od 6.000 do 15. tisuća kuna.

Foto: Instagram

O Tari se malo toga zna. Poznato je tek da je prošle godine maturirala, a Iva se i tada pohvalila fotografijama svoje nasljednice koja je tada blistala u kreaciji Matije Vuice. Nedugo nakon, pojavila se informacija da samozatajna kći Ive Todorić i Hrvoja Balenta ljubi vršnjaka, 19-godišnjeg Marka Bienenfelda, mlađeg sina direktorice Turističke zajednice grada Zagreba Martine Bienenfeld i pokojnog poduzetnika Jakova Bienenfelda. Je li njihova ljubav još uvijek aktualna nije poznato jer Tara i Marko jako drže do svoje privatnosti. 

Inače, Tara je najstarije dijete Ive Todorić i Hrvoja Balenta koji su u braku bili od 2001. do 2018. godine, a uz nju imaju još dvojicu sinova, Ivana i Antu.

VIDEO Severina nam otkrila gdje će provesti najluđu noć u godini: Jedna je od rijtkih glazbenika s gažom za Silvestrovo

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Le-Freak
Le-Freak
13:17 17.11.2021.

Sve je to zaradjeno marljivim radom njihovih vrijednih ruku. I Silikoni, patka-usne, operacije, dvorovi i haljine. Dok stari ratuje protiv vlade koja ga se drznula privesti na sud, djeca mu jetsetiraju Zagreb-Beograd i prehranjuju sponzoruse oba pola iz prekodrinske (tamoo su jeftiniji). Lijevi novobogatasi, samo drsko i bez osjecaja za stvarnost.

GR
Gravity
13:24 17.11.2021.

Lako od pokradenog kupovat haljine za 2k€

GE
Germanicus
17:20 17.11.2021.

I tata joj voli bijele.....haljine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije