Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čelična Lady

"Da sam još na čelu Dore, Jacques bi pobijedio i ušao u finale"

ksenija urlicic
Patrik Macek/PIXSELL
11.05.2011.
u 19:12

Ni čarobni trikovi na pozornici nisu pomogli Dariji Kinzer da prođe u finale Eurosonga. Glasovi 19 zemalja, koliko ih se natjecalo u polufinalu, odlučili su da nije dovoljna dobra za prolazak dalje.

Ni čarobni trikovi na pozornici ni nastup pod “sretnim” rednim brojem 13 nisu pomogli Dariji Kinzer da u polufinalnoj večeri izbori nastup u finalu Eurosonga. Hrvatska predstavnica Europu je pokušala osvojiti atraktivnim nastupom tijekom kojega je promijenila tri haljine, ali glasovi 19 zemalja, koliko ih se natjecalo u polufinalu, odlučili su da nije dovoljna dobra za prolazak dalje. U subotnjem finalu gledat ćemo Srbiju, Litvu, Grčku, Azerbajdžan, Gruziju, Švicarsku, Mađarsku, Finsku, Rusiju i Island.

“Daria je bila odlična”

Komentar na debakl Hrvatske na najvećoj zabavnoj paradi imao je i “gubitnik” Jacques Houdek. Prema njemu, krivca ne treba tražiti u izvođaču nego u ljudima koji stoje iza njega.

 – Scenski nastup bio je očajan, tekst pjesme preloš, ali mislim da je Daria najmanje kriva za debakl. Izvođač je na takvom natjecanju samo višnja na torti. Ona je posao odradila odlično s obzirom na uloženi trud naših organizatora i produkcije koji su stajali iza nje – kaže Jacques.

I dalje vjeruje da bi on našu zemlju bolje predstavio.

– Daria nema dovoljno iskustva i nije mogla utjecati na ljude koji su je vodili. Oni su s njom mogli raditi što su htjeli. Ja bih svima sjedio za vratom – tvrdi.

Iako bi neki očekivali da će zbog navodne nepravde koja mu ju bila nanesena na Dori likovati, pjevač ističe da bi mu bilo drago da smo prošli.

“Jacques bi prošao dalje”

– Uvijek navijam za Hrvatsku bez obzira na to je li riječ o sportu, glazbi ili nekom drugom području – zaključuje Houdek koji bi, da se pitalo Kseniju Urličić, sigurno bio pobjednik Dore.

– Otvoreno kažem da bi Jacques pobijedio da sam i dalje na čelu Dore. Bez obzira na glasove, lobirala bih da nas on predstavlja u Düsseldorfu i potpuno sam uvjerena da bi pjevao i u finalu – odlučna je bivša glavna urednica Zabavnog programa HTV-a.

– Ne razumijem zašto uvijek posežemo za nečim izvana kad u svojoj zemlji imamo dragulj koji odbacujemo. Jacques ima fenomenalan glas i čovjek je kojega se pamti – kaže legendarna Ksenija Urličić.

Ključne riječi

Komentara 59

1J
1japan
09:19 12.05.2011.

onda netreba dora čelična zna što je muzika nema glasanja narod nezna ona i samo ona niko drugi . jadna tv što je imala takve zato se ne oporavlja.

DE
deus ex machina
09:19 12.05.2011.

MA PJESMA JE .....KOMA! Ne budimo nepravedni! Darija je svoje odradila ni bolje ni lošije od drugih izvođača. Ali pjesma.......auuu....čista koma. Podsječa me po prilici na kompozicije iz Albanije i Rumunjske inekim davnim vremenima kad su pokušavali pred Euripim bitiiti \"moderni\". Kompozicija u aranžman....koma....čista koma!!! Nije ni čudi što nitko živ nije glasao za ti strahotu. Hodek sa ovakvom kompizicijom bio bi još veća....sprdačina !!! Kad Darija nastupa imaš bar kaj za videti !

DU
Deleted user
06:43 12.05.2011.

Ksenija Urličić posredno priznaje da su natjecanja na HRT bila namještena, pobijedio je onaj tko je gazdarici bio po ukusu, a njen ukus je, dakako, besprijekoran! Sijećam se da je to ranije s gnušanjem (hic) odbacivala kao laž. Jadno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije