Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohlepna mladenka

Crystal planirala ostaviti Hugha pred oltarom za pola mil. dolara

crystal
Pixsell
16.06.2011.
u 16:33

Novac nije jedini razlog zbog kojeg 25-godišnja Harris nije željela postati gospođa Hefner. - Crystal se dosađivala gledajući svaku večer stare filmove. Život u Playboyevoj vili je kao da živite u zlatnom kavezu

Nakon što je pet dana prije vjenčanja ostavila 60 godina starijeg zaručnika Hugha Hefnera, na površinu su počeli isplivavati detalji ambiciozne i pohlepne naravi Crystal Harris. Playboyeva zečica je navodno planirala snimati vjenčanje tijekom kojeg bi ona, netom prije nego što mora reći da, pred oltarom ostavila Hugha.

Za ponižavanje svoga zaručnika plavokosa Crystal tražila je 500 tisuća dolara, ali nijedan medij kojemu se obratila nije želio izdvojiti toliku svotu, tako da je na kraju ponižena bila ona.

No, prema pričanju Kristine Shannon, bivše Hughove djevojke s kojom je vezu započeo u isto vrijeme kad i s Crystal, ali ju je ostavio nakon 18 mjeseci, novac nije jedini razlog zbog kojeg 25-godišnja Harris nije željela postati gospođa Hefner.

- Crystal se dosađivala gledajući svaku večer stare filmove. Život u Playboyevoj vili je kao da živite u zlatnom kavezu. To bi trebao biti san svake djevojke, ali ako ne radite točno ono što Hef traži od vas, može postati noćna mora – ispričala je Kristina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije