Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISLIO JE DA JE ŠALA

Član žirija Masterchefa otkrio kako je došao u emisiju: 'Na Facebooku sam dobio poruku: "Hoćeš kuhati?"

Foto: Nova TV
1/8
21.11.2022.
u 21:45

- Bio je to naš kolega Tomislav Škunca, koji na profilu nije imao svoje ime i prezime, niti fotografiju. Pitao me onda bih li sudjelovao u novoj sezoni Masterchefa kao član žirija. Mislio sam da me netko za*ebava - ispričao je Stjepan Vukadin

Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović, članovi žirija Masterchefa Nove TV ovog su vikenda bili gosti Podcast Inkubatora, a između ostalog ispričali su i kako su došli u žiri. 

Damir Tomljanović gostovao je u prvoj sezoni Masterchefa kao gostujući kuhar i kazao je kako su ga iz produkcije zvali da dođe na audiciju za prošlu sezonu.

- To neću nikad zaboraviti. Imaš profesionalnog glumca koji glumi pravu situaciju i ti se moraš prirodno ponašati. Sve je bilo opušteno i genijalno. Došao je jedan naš mladi glumac i rekao: "dobar dan, ja sam Petar, imam dvoje djece". Ušao je u ulogu sto na sat. Kazao je: "Moja supruga je jednog dana otišla u Makarsku kod mame i nije se vratila". Kad je on to rekao počeo sam se smijati. To je bilo 25 minuta smijeha. Došao sam doma u subotu i u ponedjeljak su me zvali da sam prošao u drugi krug. Snimalo se u Jadran filmu i opet je bilo smijeha. Očigledno se gledala kemija, ispričao je Tomljanović.

Vukadin je kazao da je dobio poziv preko Facebooka, te da je mislio kako se radi  o šali. 

- Na Facebooku sam dobio poruku: "hoćeš kuhati?". Bio je to naš kolega Tomislav Škunca, koji na profilu nije imao svoje ime i prezime, niti fotografiju. Pitao me onda bih li sudjelovao u novoj sezoni Masterchefa kao član žirija. Mislio sam da me netko za*ebava. Zajednički prijatelj bio nam je kolega Hrvoje Zirojević, koji mi je potvrdio da se zaista radi o njegovom profilu i da me nitko ne zeza. Došao sam na casting i tako je sve počelo, ispričao je kuhar iz Rogoznice. 

VIDEO: Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma 'Canary Black' 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije