Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijeme je stalo

Christie Brinkley sa 60. će se slikati za naslovnicu Sports Illustrateda

christie brinkley
12.01.2014.
u 20:00

Nekadašnja manekenka danas izgleda jednako lijepo kao i prije 35 godina kada se proslavila na naslovnici u kupaćem kostimu pa će to isto ponoviti za 50. izdanje godišnjeg specijala magazina

Bivši model Christie Brinkley proslavit će 60. rođendan, no to je nije spriječilo da prihvati ponudu da se za 50. izdanje magazina Sports Illustrateda, točnije njegova godišnjeg izdanja posvećenog kupaćim kostimima, u veljači fotografira za naslovnicu, naravno u kupaćem kostimu.

Njenu je karijeru zapravo i obilježio spomenuti magazin u čijim se godišnjim specijalima prvi put pojavila 1979., a potom i 1980. i 1981.

To ju je katapultiralo u svijet slavnih modela i donijelo joj 25-godišnji ugovor s kozmetičkom kućom Cover Girl, najdulji takav u modnoj povijesti.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
20:41 12.01.2014.

nekada je bila premršava...sada je prava sexy bomba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije