Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo poglavlje

Cetinski odselio iz Rovinja: Sa suprugom živi u stanu od 40-ak kvadrata

Foto: Dusko Jaramaz/Pixsell
1/10
05.03.2020.
u 09:05

Tony Cetinski otkrio zašto se iz Rovinja preselio u Opatiju, ali i priznao kako nikada u životu nije bio sretniji.

Tony Cetinski nedavno je ostvario svoj dugogodišnji san. Pjevač je otvorio školu pjevanja u Opatiji koja mu je dala novi smisao životu i karijeri. Upravo zbog novog posla Tony je sa suprugom Dubravkom privremeno doselio iz Rovinja.

1/9

– Nije bilo planski, ali preselio sam se u Opatiju i to je prekrasno. Obožavam svoj Rovinj i tamo pripremam svoje zadnje ognjište, a ovdje živimo u 40-ak kvadrata. Supruga i ja i nikada nismo bili sretniji. Jednostavno moraš biti prisan kad živiš u 40-ak kvadrata – istaknuo je Cetinski za In magazin.

Dok se Tony bavi prenošenjem znanja mladim talentima, njegova supruga u Opatiji odlazi na terapije nakon moždanog udara.

– Dobro je, odmah po izlasku iz bolnice primijetio sam da je dobila neki stabilizator i shvatila je da ne mora u svemu biti olimpijski pobjednik. Dobila je tu neku umjerenu crtu i to mi se sviđa. U svakom zlu ima nešto dobro. Srećom, nije bilo velikih posljedica – dodao je pjevač koji se sada priprema za koncert u Areni Zagreb koji će se održati 30. svibnja, samo dan prije njegova rođendana.

– Možda proslavimo rođendan na bini, ako ne, onda na afteru sigurno – istaknuo je Tony.

 

 

Komentara 17

SA
samoborka
09:13 05.03.2020.

A kaj je odselio iz Rovinja? Sebe ili ormar? Ako je rijec o njemu osobno, onda SE odselio. Novinari, ako pisete za (barem nacelno) hrvatski portal, onda se drzite hrvatskog jezika.

NE
nemanatrag
16:05 05.03.2020.

Big deal...

KR
.Kronos.
09:26 05.03.2020.

Tony je ljudina, ljudska gromada! Zlobnici mu podmeču nesreću pogaženog čovjeka koji je pijan ležao na cesti u mrklom mraku, svakom se dogodi, također i kratkotrajni problemi sa drogom 90-tih, to su bila takva vremena, 20 godišnji mladac, no upravo se veličina čovjeka mjeri karakterom koji pokaže u takvim slućajevima a on je to pregrmio stojički i vratio se jači no ikad! Nema pjesme koja mu nije divna, on ne pjeva nego progovara dušom, to samo može ogromno srce tako ispjevat, kroz dušu kažem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije