Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Ella pokazala trbuh dva tjedna nakon poroda, takva transformacija se ne viđa često

Foto: Instagram
1/9
04.03.2020.
u 19:45

Inače, Ella je u posljednjem videu snimila par dana prije poroda, a onda i nakon poroda. Malu Lumi donijela je na svijet putem carskog reza, te joj je trebalo nekoliko dana da ponovno stane na noge.

Blogerica Ella Dvornik objavila je novu fotku dva tjedna nakon trudnoće i pokazala da nema problema s rješavanjem trudničkog trbuha. Naime, trbuh joj se gotovo potpuno smanjio, a ona je uz fotografiju napisala: 'Odlazi polako, ali sigurno. Zbogom trudnički trbuše'. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Inače, Ella je u posljednjem videu snimila par dana prije poroda, a onda i nakon poroda. Malu Lumi donijela je na svijet putem carskog reza, te joj je trebalo nekoliko dana da ponovno stane na noge. 

Blogerica je pokazala trbuh i zavoje dva dana nakon poroda, te se požalila da se još uvijek osjeća napuhnuto.  - Želim vam pokazati kako izgleda moj trbuh, nisam 'Victoria's Secret' - našalila se te dodala: -Moram priznat da odlazak na WC nakon carskog nije bio nimalo lijep - kazala je.  U videu je također rekla da ne planira više imati djece. 

 

Podsjetimo, Dvornik - Pearce je prije četiri dana rodila kćer kojoj su suprug Charles i ona dali ime Lumi Wren.  - Tata nas je coprao i stigla sam vam na svijet 20.02.2020 u 18:17h čak 5 tjedana ranije. Mama se htjela odmoriti pa me je držala u tajnosti, ali ja sam vam jako sretna što vam napokon mogu svima reći bok! I jedno veliko veselo hvala svima u Rodilište & Poliklinika Podobnik koji su se pobrinuli da stignem na svijet zdrava i vesela. Jedva čekamo da se upoznamo i s Balie! Puno pusa od ponosnih roditelja i Lumi Wren. Mama smiješ popiti pivu - napisala je Ella pokraj fotografija na kojima Charles i ona poziraju s djevojčicom. 

Ella i Charles roditelji su i Baile Dee, koja je u studenom prošle godine proslavila drugi rođendan.  Malena se rodila 20. veljače, no roditelji su tajili tu informaciju kako bi se Ella odmorila. Na društvenim mrežama nakon njih javila se i baka Danijela Dvornik. “Uff… jedva sam dočekala da Ella objavi ovu sretnu vijest jer sam se sve ove dane morala suzdržavati. Uglavnom, stigla nam je Lumi Wren, mala Ribica u podznaku Vodenjaka (Elli za dišpet)" napisala je na Instagramu. I dok su joj pratitelji u komentarima čestitali, neki su ipak imali kritike.  “LUMI? A jadna kad krene u školu, a svašta”, napisala je jedna pratiteljica, a Danijela joj nije ostala dužna.  “Aj se saberi i ne trolaj”, napisala je. 

 

Ključne riječi

Komentara 6

AS
aspiranto1950
23:05 04.03.2020.

U koju školu se ide da se postane profesioalni bloger i influencer?

LI
Lincer
04:15 05.03.2020.

Mora da je strašno ovako provoditi život, s mobitelom u ruci dok rađaš, dok sjediš na zahodu, dok isprobavaš gaće. I još sve to veleumno objašnjavati ljudima.

PI
Piksy
06:44 05.03.2020.

Ova prelazi sve granice..pa svaku glupu sitnicu dijeli sa svima..koga to zanima..tko ima svoj zivot, pogotovo sretan nema potrebu svima sve obznanjivati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije