Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vruće izdanje

Celzijus zapalila društvene mreže fotkom, pa se požalila: 'U ove slobodne dane više radim nego kad radim'

Foto: Instagram
1/21
04.02.2024.
u 13:21

Nives je prvo pozirala samo u donjem vešu, a potom se javila iz kuhinje i pojadala.

Influencerica, spisateljica, glumica i pjevačica Nives Celzijus (42) svojom figurom često oduševljava pratitelja na društvenim mrežama, a sada je ponovno 'zapalila' ove platforme i to fotografijom u grudnjaku.

- A te oči govore tisuću jezika - napisala je Nives uz fotografiju na kojoj pozira u crnom grudnjaku i ogrtaču s leopard uzorkom, a fanovi su pohrlili u komentare ne bi li joj ostavili pokoji kompliment.  "Ma ženo, gori sve", "Koliko si prelijepa", pisali su joj. 

Kasnije je Nives na storyju odlučila progovoriti o problemu koji je muči, a to je učinila dok je kuhala večeru. - Da vam se malo pojadam. Jedva sam dočekala neradni vikend jer sam zaboravila kako to izgleda. Uglavnom, to je ogroman za**b i želim se pod hitno vratiti na posao i nemati slobodne dane jer u ove slobodne dane više radim nego kad radim - započela je, pa dodala:  

-  Pritom ne mislim na obroke, to radim svakodnevno i to po dva obroka minimum, budući da imam dijete vegetarijanca koje zahtjeva poseban obrok. Nego ovo čišćenje koje me dočekalo i mačak koji je trenutno obilježava teren. Ne možemo ga kastrirati jer je bolovao od fipa i tek je prošao terapiju, a potrebno je neko vrijeme da bi uopće mogao spavati. Uglavnom, sve mi smrdi po kući, stalno hodam s deterdžentima i ribalicama i ribam i poludjet ću. Jedva čekam na posao - požalila se. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Nives je nedavno podijelila video iz kuhinje na kojem je u kućnom izdanju i bez šminke kuhala. Pokazala je  kako sprema fritule, ali i otkrila da su neki članovi njene obitelji već ručali u 11 sati ujutro. "Kod nas su neki već i ručali premda je tek 11 sati, a neki tek sad i doručkuju", rekla je, a nakon toga je umočila fritulu u čokoladu te ju je pojela. "Ja sam danas samo na fritulama. Fritula dijeta", rekla je Celzijus. 

VIDEO Mia Begović: Nikada mi nisu nudili ulogu zbog koje bi se trebala skinuti

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Moodleen
Moodleen
19:03 04.02.2024.

Oooo, več duuuugo nismo nist čuli o drugarici Zeljković. Ima kaj o Štefici, Barici....?

Avatar LooneyToney
LooneyToney
16:18 04.02.2024.

zzz 🤢🤮 bljuv

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije