Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Fani Stipković odlučila se vratiti u formu, pa pohvalila novom fotkom iz teretane: 'Trening završen'

Foto: Screenshot/dubrovnik.net
1/19
04.02.2024.
u 09:30

Sportska novinarka prije tri mjeseca na svijet je donijela dječaka, a sada se vratila treninzima kako bi svoje tijelo ponovno dovela u formu.

Sportska novinarka Fani Stipković prije tri mjeseca je na svijet donijela dječaka kojega su partner Fernando Hierro i ona nazvali Nikolas, a nedavno je otkrila i kako se vratila vježbanju kako bi svoje tijelo dovela u formu nakon poroda. Fani je tada pokazala koje vježbe izvodi, a sad se ponovno javila iz teretane.  - Trening završen - napisala je uz objavu na kojoj je pozirala u ružičastom sportskom kompletu.

Foto: Instagram screenshot

Dodajmo i da je nedavno odgovorila na pitanje pratitelja o broju kilograma koje je dobila u trudnoći. "Bravo! Koliko si kila dobila u trudnoći?" upitali su je, na što je Fani odgovorila: "Puno." 

Inače, Fani je poznata po tome što puno trenira, ali i po svojoj zavidnoj liniji. Na društvenim mrežama je ranije često dijelila isječke sa svojih treninga, a vježbala je i tijekom trudnoće. 

Podsjetimo, sportska novinarka je izrazito aktivna na društvenim mrežama, a tamo nije tajila ni koliko je uživala u trudnoći te koliko se veselila prinovi. Početkom lipnja otkrila je vijest o svojoj prvoj trudnoći. Fani je tada podijelila ove vijesti snimkom sa svojim partnerom na Instagramu.

– Stiže naš najveći blagoslov kao kruna ove velike ljubavi. Ne možemo dočekati da te zagrlimo, anđele – napisala je tada, a u videu su se mogli vidjeti trenuci na kojima je Hierro grlio njezin trudnički trbuščić. Na svojim društvenim mrežama otkrila je i da čeka dječaka, a ostale detalje ipak je sačuvala za sebe do sada.

Fani je godinama živjela i radila u Španjolskoj, gdje je i upoznala svog partnera. O svom ljubavnom životu ne govori često, ali je za španjolski Vanitatis ispričala kako su se upoznali.

– Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se – ispričala je u ovom razgovoru Fani koja svog partnera opisuje kao kompletnu, skromnu, dobru i jednostavnu osobu velikog srca.

VIDEO Zdenka Kovačiček: 'Kći se razvela ove godine, sve je to utjecalo na moje zdravlje'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije