Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigla na vrh

Bujna ljepotica uz rame najpoznatijih manekenki svijeta: Ponosna sam na svoje obline

ashley greene
Foto: Instagram
1/11
05.10.2014.
u 14:04

Karijera Ashley Graham jedne je od najpoznatijih manekeni za punije, doživjela je ove godine vrtoglav uspjeh, stavivši je uz bok svjetskih supermodela

- Predebela si - rečenica je koju nijedna žena ne želi čuti, a pogotovo na radnom mjestu. No za manekenku Ashley Graham, manekenku za punije, ta rečenica redovita je pojava.

Iako radi već 15 godina u modnoj industriji, 27-godišnja Amerikanka u posljednjih godinu dana doživjela je pravi uspjeh, stavši rame uz rame s najpoznatijim manekenkama svijeta. Osim što je krasila naslovnicu Ellea prije nekoliko mjeseci, ovaj mjesec se pojavila i u Love magazinu te Teen Vougeu.

- Nekima sam bila predebela, drugima premršava, previše etnički stereotipna, prebijela, preružna. No prešla sam preko toga - kaže Ashley, dodavši da u modnoj industriji treba zaista "debela koža".

Na Instagramu je često prozivaju da je debela.

- Na to se samo nasmijem, sretna sam sama sa sobom. Ponosna sam na svoje obline - objašnjava.

Ashley je ponosna vlasnica vlastite linije donjeg rublja za punije, a u uspješnoj karijeri snimala je editorijale za Elle, Vogue, Harper's Bazaar, Glamour, Latinu i mnoge druge.

>>Plus-size model Robyn ponosno pokazao obline u Cosmopolitanu

>>Toliko je oduševila javnost da joj je Boux Avenue obnovio ugovor

>>Plus-size model Crystal Renn ima konkurenciju – 23-godišnju Robyn

 
Loading

@elle_quebec #curvesarein

View on Instagram

Komentara 8

SM
smoking
18:24 05.10.2014.

Ne, trebala je imati 25 kila manje da bi bila ok????? Ovako bi trebale izgkedati sve manekenke, zdrav izgled, a ne kosti, koza i rebarca. Onda se cudimo kada djevojcice boluju i pate vec od 10 god.kad ih se bombardirara "ljepoticama "sa 35 kg.

CA
cortesova arkebuza
19:07 05.10.2014.

Koja zgodna žena,sa ovakvom bih odmah izašao na večeru.Da su žene pametnije ne bi se nikada dozvolile od modnih lobija izmanipulirati.Volile bi sebe onakve kakve zaista jesu i sa kilogramima viška.Evo krasan primjer...

Avatar Idler 3
Idler 3
16:10 05.10.2014.

Bucka ima koju kilu više al tko se normalan ne "čvrsto primil"....za bilo kaj >;-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije