Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
voditeljica je bijesna

Brutalni status Nikoline Pišek nakon masakra u Srbiji: 'Evo marginalaca koji sebe nazivaju “Grofovima”'

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/12
03.05.2023.
u 18:53

Voditeljica Nikolina Pišek na svom Instagramu je napisala kako poznaje obitelji čija djeca pohađaju ovu školu i izrazila im je sućut. No, kasnije se odlučila na drugi način osvrnuti na ovaj masakr.

Vijest o masakru u beogradskoj Osnovnoj školi Vladislava Ribnikara potresla je cijelu regiju, a vijest o tome kako je 14-godišnjak pištoljem ubio osam učenika i čuvara škole prenijeli su svi strani mediji.  Voditeljica Nikolina Pišek na svom Instagramu je napisala kako poznaje obitelji čija djeca pohađaju ovu školu i izrazila im je sućut.

- Moja sućut svim obiteljima nastradalih. Nažalost, i ja poznajem neke. Molim za njih. Užas i jeza me prolaze jer bi i moje dijete bilo sada u ovoj školi da nismo odlučili drugačije - napisala je Nikolina na Instagramu. Godinama je živjela na relaciji Beograd - Zagreb, a sada s kćeri Unom Sofijom živi u Zagrebu i djevojčica ovdje pohađa školu. 

No, kasnije se odlučila na drugi način osvrnuti na ovaj masakr. 

"Evo Vam sad Vašeg sistema cijenjena Vlado i veleuvaženi ministri. Psiholozi, pedagozi, nastavnici, roditelji. Svi mi.
Evo nam usrane Zadruge u prime timeu, prešutnog odobravanja nasilja, šamaranja i pljuvanja na javnim televizijama, kriminalaca koji pričaju svoje životne priče kod renomiranih televizijskih novinara, ubojica koji se eufemizmima naslovljavaju “žestokim momcima”, “momcima s asfalta” i romantiziraju do krajnjih granica. Evo vam respektabilnih liječnika koji ponosno drže u kućama arsenal oružja. Evo vam marginalaca koji sebe nazivaju “Grofovima” i koji ponosno pred zgranutim ljudima mašu zlatnim pištoljima koje im je svečano poklonio Arkan. Evo vam šljama koji se smatra elitom. Nasilnika u školama koji prolaze ispod radara političke korektnosti, zaštitničke agresije roditelja, nemoći nastavnika i potpune eutanaziranosti sustava. Nevini anđeli su nastradali. I što sad? E, pa sada je vrijeme za javni linč. Ne, vrijeme je odavno prošlo, jer su nevini stradali. Dajte sami sebi otkaze da mi ne bismo skidali glave, lažna gospodo!" napisala je Pišek. Status je u kratko vrijeme skupio brojne lajkove, te su se mnogi složili s voditeljicom.

 

Policija je uhitila 14-godišnjaka koji je, prema dostupnim informacijama, ovaj krvavi pohod planirao mjesec dana. Uhićen je i njegov otac čijim je oružjem pucao u školi, a otac tvrdi kako je pištolj bio u sefu.  - Dijete je u dužem vremenskom periodu planirao izvršenje djela. Motiv nije utvrđen. Vatreno oružje uzeo je iz stana od svoga oca i pripremio četiri Molotovljeva koktela. Po dolasku u školu odmah je izvadio pištolj. Pucao je u zaštitara pa se okrenuo prema djeci", opisao je načelnik Policijske uprave Beograd Veselin Milić.

1/55

Nakon počinjenih ubojstava, učenik je otišao u dvorište škole te pozvao policiju. Dječak je imao popis djece koju je planirao likvidirati. "Sam je radio plan ulaza i izlaza u školu. Sam je rekao, odredio je prioritetne mete. Skica izgleda malo kao iz videoigrice ili iz horor filma", ističe Milić.

VIDEO Branimir Bradarić iz Večernjeg lista nalazi se u Beogradu na mjestu zločina: 'Ovo je nezapamćeni masakr'

Ključne riječi

Komentara 32

Avatar Štrumpfeta
Štrumpfeta
21:04 03.05.2023.

"Evo vam šljama koji se smatra elitom." 😄

CV
cvaljo
21:07 03.05.2023.

Lijepo je napisala; jedino je u nabrajanju negativnih pojavnosti zaboravila spomenuti još i žene koje zanima isključivo novac...

PE
Pentagon
21:56 03.05.2023.

Dobro napisano. Samo, ona je isto u tom soju ljudi a sebe je zaboravila. Stalno viđam njene naslove od kad je udovica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije