Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIVER RED

Britney Spears objavila na Instagramu da je promijenila ime i ponovno iznenadila fanove

Britney Spears
Foto: Instagram
1/6
20.01.2023.
u 19:26

- Hvala ti, prijatelju iz djetinjstva, ne podcjenjuj snagu čistoće!!! Vidim je kroz sve. Ima tekućine i mokra je... Razigrana je i ima masu!!! Promijenila sam ime u River Red!!! Ipak, vatra je mjesto gdje osvjetljava. Možete buljiti u nju i skočiti ravno u nju bez imalo straha!!!! S*anje. Sada moram pronaći svoju vilicu - stoji pokraj objave

Pjevačica Britney Spears na Instagramu je objavila kako je promijenila ime, te se sada zove River Red. Objavila je niz videa i fotografija, a uz njih napisala i nekoliko nesuvislih rečenica. 

- Bila sam u kući svoje tete Suzy, napravili smo tri pite za darivanje na misi ove nedjelje!!! Čujem da muškarci više vole trešnje, a žene banane!!! U svakom slučaju... Vijest o tome da sam pripita je u vijestima, a zatim iskorištavam svoju prošlost jer je pametno da izgledam kao pomilovana žena koju možemo pogledati i reći awww!! Moj prijatelj iz susjedstva kaže da ću to plaćati do kraja života!!! Žao mi je, dragi prijatelju, ali ako ikad probaš moju pitu… - napisala je pokraj videa na kojem pleše u minijaturnom topu. 

U idućoj objavi je napisala i kako je promijenila ime.

- Hvala ti, prijatelju iz djetinjstva, ne podcjenjuj snagu čistoće!!! Vidim je kroz sve. Ima tekućine i mokra je... Razigrana je i ima masu!!! Promijenila sam ime u River Red!!! Ipak, vatra je mjesto gdje osvjetljava. Možete buljiti u nju i skočiti ravno u nju bez imalo straha!!!! S*anje. Sada moram pronaći svoju vilicu - stoji pokraj objave. Britney je isključila komentare ispod obje objave, a u opisu profila stavila je i svoje novo ime.

Inače, pjevačica je prije nekoliko dana iznenadila svojim ponašanjem u jednom restoranu u Los Angelesu. Britney je na večeri bila sa suprugom Samom Asgharijem koji je ubrzo nakon što se ona počela neprimjereno ponašati izašao iz restorana. Pjevačicu su odmah počeli snimati obožavatelji, a još ju je više frustriralo kada je to zamijetila. Očevici tvrde da je počela vikati i pričati besmislice, te nitko nije mogao razumjeti što pokušava reći, piše TMZ koji je objavio i video.

Nakon incidenta oglasio se i njen suprug. Pojasnio je da nije napustio restoran već je otišao po automobil i vratio se po suprugu.

- Ljudi se malo previše uzbude kad je ugledaju pa je svi snimaju – rekao je te dodao da je snimanje bilo okidač njezine frustracije te da su restoran napustili zbog previše pozornosti.

- Ne vjerujte svemu što pročitate na internetu - zaključio je.

Otkako se Spears oslobodila skrbništva pod kojim je bila 13 godina i pod kojim ju je njen otac, Jamie Spears, držao, nastavlja na društvenim mrežama iskreno pratiteljima govoriti o traumama koje joj je to ostavilo, te o mučnim situacijama koje je morala trpjeti sve te godine. 

Pjevačica nakon oslobođenja od skrbništva je napravila i neke neočekivane korake tako da se udala za Asgharija te na svojim društvenim mrežama često objavljuje golišave fotografije i brine svoje obožavatelje. 

Svojim ponašanjem brine obožavatelje te mnogi nagađaju da njezino mentalno zdravlje nije najbolje, a zbog golišavih izdanja često se našla na meti kritika i zlobnih komentara zbog kojih je čak i brisala svoje profile na društvenim mrežama, no ponovno se vratila.

Dodajmo i da je njezinu pravnu bitku protiv ukidanja skrbništva pratio velik broj ljudi, a svojom pričom inspirirala je mnoge koji su se okupili te joj pružali podršku. Skrbništvo je ukinuto krajem 2021. godine, a njezin otac i tim upravljao je svime u njezinu životu tako da su joj nametali i koje metode kontracepcije treba koristiti te kako raspolagati s novcem.

VIDEO Jeremy Renner otpušten iz bolnice nakon teške nesreće koju je doživio: 'S obitelji kod kuće'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije