Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BOŽJA PJESMA'

Let 3 snimili spot za 'Mamu ŠČ': 'Naš nastup na Dori će ući u anale i udžbenike'

Let 3
Foto: Franko Kelam
1/11
20.01.2023.
u 18:22

Jedni od favorita ovogodišnje Dore prepustili su se u sigurne ruke redatelja Radislava Jovanova Gonza na snimanju videa za aktualnu pjesmu, a količina različitih kostima i zalaganja svih aktera na pomno osmišljenoj sceni naslućuje izniman audiovizualni uradak.

Entuzijazam na vrhuncu, atmosfera prožeta kemijom i mladići u najboljim godinama sažetak su nedavno završenog snimanja video spota za pjesmu "Mama ŠČ" grupe Let 3. 

Jedni od favorita ovogodišnje Dore prepustili su se u sigurne ruke redatelja Radislava Jovanova Gonza na snimanju videa za aktualnu pjesmu, a količina različitih kostima i zalaganja svih aktera na pomno osmišljenoj sceni naslućuje izniman audiovizualni uradak.

- Mama ŠČ je božja pjesma,a naš nastup na Dori će ući u anale i udžbenike. Jedva čekamo - tvrdi frontman Prlja, a Mrle dodaje: "ŠČ je najstarije svjetsko pismo, nastalo 5000 godina prije sumerskog, što govori o tome da je starije čak i od srpskog pisma; na Dori ćemo ga, zahvaljujući NASA.HR, lansirati u orbitu ne bi li ga spasili od nadolazećeg armagedona"

Iako svoj status favorita ovogodišnjeg Hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije tumače raznoraznim teorijama zavjera, najavljuju ekskluzivan, spektakularan i nezaboravan nastup na Dori. Uz pristojnu dozu golotinje. Podsjetimo, Mrle je u našem Podcastu kazao kako su se prijavili iz čiste dosade. 

- Znali smo da ljudi priželjkuju da se prijavimo, pa smo se na kraju i prijavili. Situacija je takva da se treba progovarati o mnogim temama. Dora je zadnja prilika da se nešto kaže. ŠČ znači puno stvari. To je usklik kada je čovjek sretan i zadovoljan, može biti i uzdah u meditaciji ili ejakulaciji. Što se tiče pjesme radi se o mami od koje sve kreće i koja ima veliku odgovornost da možda i popravi svijet. S Ivankom Mazurkijević sam u Splitu radio predstavu "Lizistrata" koja govori o ratu i ženama koje u tom ratu pokušavaju izvući svoje muškarce s frontova. To je dosta utjecalo na mene da tu tematiku provučem i za ovu pjesmu - rekao je Mrle.

- Pitaju nas kako ćemo se obući za Doru. Nećemo se uopće obući, oblačenje je postalo suvišno. Mi se ne idemo natjecati na Doru, zato i ne gledamo na konkurenciju, nego idemo samo otpjevati svoju pjesmu, to će biti dobra prilika da promoviramo svoju pjesmu, dodao je Mrle

Dok njihova antiratna pjesma "Mama ŠČ", čija se tematika dotiče aktualnog stanja u Ukrajini, ne silazi sa trendova na YouTubeu, Letovci svoj nastup na Dori 11. veljače u Opatiji nazivaju samo izvrsnom generalnom probom za ono što nas očekuje tjedan dana kasnije na Antivalentinovu #8 u zagrebačkom Domu sportova. 

- Na Dori ćemo pokazati samo dio onoga što će biti na Antivalentinovu. Nama je Dora, zapravo, samo zagrijavanje. Zato i idemo na Doru, da si napravimo reklamicu za koncert - rekao je Mrle. Letu 3 će se na Antvalentinovu pridružiti i jake snage domaće i regionalne glazbene scene: Marčelo, Mašinko, Porto Morto i Chasing Nord. 

VIDEO: Mrle nam je otkrio detalje: 'Na Doru smo se prijavili iz dosade, a nastupit ćemo goli!'

Ključne riječi

Komentara 1

SA
sasha68
15:58 21.01.2023.

kome je ovo humoristično, atraktivno, napredno,avangardno ili uspješno?? obični trash i to white,koje je i na ulici teško vidit a kamoli slušat, čemu uzdizanje ovako poremećenih likova i vrijednosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije