Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HARRY STYLES

Britanska pop zvijezda mogao bi biti novi James Bond

Harry Styles
Foto: Press Association/PIXSELL
1/5
22.01.2018.
u 11:41

- Harry to može. Ako žele mlađeg Bonda, zašto ne? On ima sve što treba - za Daily Star rekao je Lee Smith, montažer filma Spectre, i bliski prijatelj Christophera Nolana, za kojeg se govori da će režirati idući film o Jamesu Bondu.

Nakon što je dobio odlične kritike za ulogu u Nolanovom filmu "Dunkirk" pop zvijezda Harry Styles mogao bi dobiti puno veću ulogu. Naime, britanski mediji počeli su pisati kako bi nekadašnji pjevač grupe One Direction mogao biti novi James Bond, čime bi postao najmlađi glumac koji je igrao agenta s dozvolom za ubijanje.

- Harry to može. Ako žele mlađeg Bonda, zašto ne? On ima sve što treba - za Daily Star rekao je Lee Smith, montažer filma Spectre, i bliski prijatelj Christophera Nolana, za kojeg se govori da će režirati idući film o Jamesu Bondu.
Inače, Daniel Craig potpisao je za još jedan Bondov film, pa bi Styles u ulozi agenta 007 mogao debitirati 2022 godine, kada bude imao 28 godina. I tada će biti najmlađi glumac u Bondovoj ulozi. Sada je to George Lazenby, koji je imao 30 godina, kada je igrao Bonda u filmu "Iz Rusije s ljubavlju". Sean Connery je u prvom bondu imao 32, a Roger Moore bio je najstariji Bond, budući da je debitirao s 45 godina.

- On je nevjerojatan talent i jako je prirodan pred kamerom. Kad ga vidite mislite da imate posla s tipom koji ima godine iskustva. Nikad ne biste pomislili da mu je to prvi film. Ja nisam imao pojma tko je Harry, kći mi je objasnila da ne možeš biti slavniji od Harryja Stylesa. No on je zbilja dobar i karizmatičan dečko. Ako se odluči za glumu, ne mogu zamisliti da u tome ne bude odličan dodao je Lee.

Ipak, ostaje za vidjeti što će Styles reći na to. Nakon što je snimio "Dunkirk", ali i nakon što je pjesma "Sign Of The Times" bila jedan od najvećih hitova prošle godine, Styles je rekao kako će se više posvetiti glazbi, te kako je uloga u "Dunkirku" bila samo izlet.

Harry Styles
1/7
Ključne riječi

Komentara 1

BM
branko.mihalic1
12:13 22.01.2018.

ma prekrasno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije