Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radi na sebi

Brat Tonyja Cetinskog pokazao isklesane trbušnjake na plaži, fotku komentirala i Barbara Kolar

Pula: Pri izlasku iz zatvora Vinku Cetinski do?ekao suprug i sinovi
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/6
29.05.2023.
u 14:40

Mlađi brat našeg pjevača Tonyja Cetinskog odlučio je dan provesti na plaži, pa je odmah objavio i fotku na kojoj pozira u plićaku. Mnogi su primijetili njegovo isklesano tijelo.

Glazbenik Matteo Cetinski na Instagramu je objavio fotku s kupanja i pokazao svoje mišiće. Mlađi brat našeg pjevača Tonyja Cetinskog odlučio je dan provesti na plaži, pa je odmah objavio i fotku na kojoj pozira u plićaku. Mnogi su primijetili njegovo isklesano tijelo. 
- Naježio mi se trbuh od hladnog mora - napisao je Matteo, a u komentarima mu se javila i voditeljica Barbara Kolar koja mu je napisala: - Pa baš si mislim - i dodala emotikone ruke s mišićima i smajlić sa srcem u očima. 

 

Naš poznati glazbenik Tony Cetinski i njegov mlađi brat Matteo oboje su krenuli istim smjerom - glazbom, a oduvijek su jedan drugome velika podrška u svemu. Iako ne poziraju zajedno često, zbog čega nema puno njihovih zajedničkih fotografija, jako su bliski. Braća Cetinski nedavno su brojne obožavatelje iznenadili simpatičnom zajedničkom fotografijom koju je na svom profilu objavio Matteo.

 

- Ovako je nekako naopačke izgledala 2022. Meni najgora godina u životu. Al' okrenuli smo joj stražnjice i gledamo naprijed, a neka nam leđa uvijek čuvaju žene. Jer su jači i opasniji spol! Trdo sprida i gremo vajka zgoru - napisao je glazbenik i dizajner.
 - My little bro. I love my little bro - komentirao je Tony bratu. 
Inače, Matteo se osim glazbom, bavi i dizajnom interijera, ali i nakitom, restauracijama namještaja, slikarstvom...

- Nekome je to meditacija, nekome je to joga, nekome crkva. Meni je to ono kad uhvatim kist ili kad radim nešto rukama odmorim se od mozga - otkrio je u intervjuu za IN magazin ranije ove godine.

VIDEO HRT-ova novinarka: 'Stari namještaj ima dušu i eleganciju, zato sam odlučila postati Krama Queen!'

Komentara 1

AM
Axis Mundi
19:02 29.05.2023.

Trbušnjaci ne mogu biti isklesani, to je radnja koja se radi ne bi li netko ojačao mišiće na trbuhu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije