Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na ulicama new yorka

Brat Ariane Grande ozlijeđen u pljački: Dvojica tinejdžera mu ukrali torbu, mobitel i novčanik

Foto: profimedia
1/5
21.11.2022.
u 18:45

Jutro nakon napada Frankie Grande javio se pratiteljima na društvenim mrežama i zahvalio na podršci i dobrim željama.

Brat pjevačice Ariane Grande (29), Frankie Grande (39) opljačkan je na ulicama New Yorka u ponedjeljak navečer. Dvojica tinejdžera presreli su ga i ukrali mu skupocjenu Louis Vuitton torbu u kojoj je bio njegov novi iPhone 14 Pro, slušalice, sunčane naočale te novčanik s karticama. 

Pritom je zadobio lakšu ozljedu zbog koje je odbio liječničku pomoć, navodi policija. Osumnjičenici, dvoje tinejdžera u dobi od 13 i 17 godina, uhićeni su i optuženi za pljačku, veliku krađu, nezakonitu upotrebu kreditne kartice, napad, kriminalno posjedovanje oružja, kriminalno posjedovanje ukradene imovine, prijetnje i uznemiravanje.

Uhićena su kada su u obližnjoj trgovini pokušali upotrijebiti njegovu kreditnu karticu, rekla je policija, a prenosi ABC7.

Jutro nakon, u utorak, javio se pratiteljima na društvenim mrežama i zahvalio na podršci i dobrim željama. 

- Tako sam zahvalan što sam na sigurnom i liječim se - napisao je na Instagramu.

VIDEO>>U Hotelu Esplanade održana je promocija novog albuma Jelene Rozge "Minut srca mog"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije