Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Nova godina sa Đurom"

Branko Đurić Đuro prvi put u ulozi voditelja i domaćina novogodišnjeg showa

Luka Smuk
22.12.2020.
u 19:00

Branko Đurić Đuro, pored lepeze svih uloga koje je do sada igrao, ovog puta se prvi put pojavljuje u ulozi voditelja!

Produkcijska kuća Cinea i platforma R+ u koprodukciji s Nova BH, Nova S i United Media gledateljima spremaju spektakularni novogodišnji show Nova godina sa Đurom!

Upravo je završilo snimanje novogodišnjeg showa kojim će domaćin Branko Đurić Đuro gledatelje uvesti u novu 2021. godinu s nastupima nekih od najvećih regionalnih glazbenih zvijezda! Branko Đurić Đuro, pored lepeze svih uloga koje je do sada igrao, ovog puta se prvi put pojavljuje u ulozi voditelja!

Donosimo ekskluzivni "sneak peek" u show!

Foto: Luka Smuk

 

Ključne riječi

Komentara 18

ZB
Zoki-Bijela
20:22 22.12.2020.

Sto je najgore on misli daje smijesan.. Jos lovu dobije

RA
Rafael71
21:27 22.12.2020.

Još jedan prčlanak u svrhu nekakvog bratstva i jedinstva, praštanja i suživota. Tko vam plača za ovakva sr...a?

K1
Kalimero_12
20:38 22.12.2020.

Ovako smeće koje zagađuje našu okolinu treba vratiti, kao i brojne druge koji se uhljebljuju međusobnim vezama i spletkama i oduzimaju mogućnosti našij djeci. Jedan od najgorih primjera je HRT

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije