Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE JOJ LAKO

Maja Šuput otkrila koju veliku tegobu ima od početka trudnoće

Maja Šuput
Foto: Instagram
1/7
22.12.2020.
u 11:46

– Iako su me, srećom, zaobišle apsolutno sve trudničke tegobe, ipak me od početka prati mamnesia iliti trudnička zaboravljivost – napisala je Maja

Maja Šuput rodit će za dva mjeseca, a sudeći po njenim upisima na društvenim mrežama, čini se kako trudnoću odlično podnosi. No, kako je napisala na Instagramu, zasad ima samo jedan problem.

"Iako su me, srećom, zaobišle apsolutno sve trudničke tegobe, ipak me od početka prati mamnesia iliti trudnička zaboravljivost", napisala je Maja. 

Podsjetimo, Maja i njen suprug Nenad Tatarinov nedavno su otkrili kako će dobiti dječaka, a pjevačica je vijest o trudnoći objavila u listopadu.

"Zanimljivo je da smo od početka pandemije stalno razgovarali o tome kako bi sada bilo najbolje. Bio je lockdown, nema noćnog života, putovanja... Doznala sam jedno jutro kad smo kretali na more, početkom sedmog mjeseca. Koliko god da ste vi u životu spremni i koliko god to želite, onaj dan kad to doznate jednostavno upadnete u stanje šoka. Zablokirala sam, bila sam sama ujutro kod kuće i samo sam zanijemila. Tri dana trebala su mi da shvatim da je to istina i stalno sam mislila da je to neki san. Čekala sam muža da dođe po mene i tih sat vremena, koliko sam ga čekala, mislila sam da ću poludjeti od čekanja", kazala nam je nedavno Maja Šuput i dodala kako nema nikakvih problema u trudnoći.

Maja Šuput
1/6

"Trudnoća napreduje fenomenalno, samo da tako ostane. Nisam imala nijednu tegobu, nijednu mučninu, nijednu promjenu raspoloženja, nijedan umor, nijedno nateknuće, baš ništa osim toga što više ne stanem u svoju odjeću, ali to je prirodno. Sva moja garderoba je XS, a sad se baš lijepo vidi trbuščić, ušli smo u peti mjesec i sad ili po novu garderobu ili ću nabaviti još šire haljine, s obzirom na to da u hlače više ne stanem. Ako beba bude ovako dobra do kraja, onda će možda biti takva i kad se rodi, na Nenada, jer sigurna sam da je on bio mirnije dijete nego ja. Ja sam stvarno bila, tako mi bar kažu, baš pravi mali vrag. Vragolasti Denis u ženskom obliku", rekla je Maja. 

Ključne riječi

Komentara 24

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
12:18 22.12.2020.

plastičnjača

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
15:46 22.12.2020.

Sad je u petom mjesecu trudnoće, a rodit će za dva mjeseca, kaže VL. 🤔 to novo normalno?

AD
adminka
14:20 22.12.2020.

Njoj je navječa poteškoća u trudnoći, što baš ona mora biti trudna, a da to nemre odraditi muž?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije