Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Patnje bivše miss

Branka Krstulović ozlijedila se na skijanju

branka bebić
Autori: , gm
14.01.2012.
u 12:00

Istegnula sam ligamente, sve je u redu, dobro se osjećam. Nema nikakve drame, rekla nam je Branka koja skija već godinama

Unatoč godinama iskustva na europskim skijalištima Branka Krstulović ovogodišnje je zimovanje u talijanskom Livignu prisiljena provesti u stanju mirovanja. Naime, bivša misica se ozlijedila prilikom jednog spusta zbog čega je uživanje u skijanju prepustila svom suprugu Hrvoju Krstuloviću.

– Istegnula sam ligamente, no sve je u redu. Dobro se osjećam, nema nikakve drame – rekla nam je smireno Branka koja se u Livignu odmara sa suprugom i sinovima, sedmogodišnjim Antom i četvorogodišnjim Nikom.

– Obožavam skijanje i skijam dugi niz godina. Ova nezgoda neće me spriječiti da i dalje uživam u snijegu – priznala nam je Branka koja već nekoliko godina radi u marketingu tvrtke Blitz Cinestar koja je u vlasništvu njezina supruga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije