Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogledajte spot

Branimir Bubica na Dalmatinskoj će šansoni nastupati s pjesmom: Znan da sada kasno je

Branimir Bubica
Foto: PR FOTO
14.08.2017.
u 11:55

Pjesma 'Znan da sada kasno' autora Branimira Bubice biti će izvedena na jubilarom 20. festivalu Dalmatinske šansone u Šibeniku, a izvodi je sam autor zajedno sa svojom klapom Sebenico.

Melodična balada pamtljivog refrena za sve ljubitelje dalmatinskog popa ne ostavlja ravnodušnima. Branimiru je ovo već deseti put da nastupa na novim skladbama Dalmatinske šansone što ga svrstava u jednog od najčešćih izvođača u ovih 20 godina festivala. Ovo je prvi put da izlazi samostalno i to sa pjesmom koju je sam napisao.

- Ovo je za mene jedna velika čast, pogotovo što sam praktički odrastao uz ovaj festival i za njega me vezu najlipši trenutci vezani za glazbenu karijeru - otkrio je Branimir. 

Branimir je 2000-tih kao solista klape Teuta osvojio čak 8 nagrada u 4 godine festivala, a kasnije je još nastupio sa Nas Quatros i klapom Sebenico.

Za aranžman ove balade zaslužan je Leo Škaro, dok video spot potpisuje Željko Petreš.

U spotu se, uz Branimira i klapu Sebenico, pojavljuje i prelijepa Antea Lea Luketa, šibenska ljepotica koja je ove godine postala i Miss Šibensko-kninske županije, a sredinom rujna je čeka i finalni izbor za Miss Hrvatske.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije