Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova pjesma

Tamburaški sastav Bisernica pjeva za mladence i to  "U inat životu"

Foto: Youtube Screenshot
1/2
28.06.2017.
u 12:34

Pjesma je posvećena kako našim dosadašnjim mladencima tako i onim budućim , te očekujemo da bude baš njihov odabir za prvi ples – kaže jedan od autora Alen Mozer.

Tamburaški sastav Bisernica iz Požege nakon poduže stanke snimio je novi singl.

Riječ je o pjesmi "U inat životu" koja odiše ljubavnom tematikom kao neiscrpan detalj u našim životima pa tako i pjesmama a posebnost dakako ove pjesme leži u tome da je Bisernica postala prepoznatljiv band za vjenčanja.
- Pjesma je posvećena kako našim dosadašnjim mladencima tako i onim budućim , te očekujemo da bude baš njihov odabir za prvi ples  i za njihov najvažniji dan u životu – kaže jedan od autora Alen Mozer.

Tekst potpisuje već afirmirana spisateljica ljubavnih pjesama Štefanija Soldan, a za glazbu i aranžman zaslužan je Alen Mozer, inače basista Bisernice. Pjesma je snimljena u produkcijskim timovima studia MIXDOWN Nova Gradiška & IDL production iz Ivankova.

Video spot pod redateljskom palicom Andreja Smolića odradila je ekipa LIVE STUDIA, a sniman je u rodnom gradu Bisernice, Požegi, te na lokacijama Zlatni Lug kod obitelji Pandžić u obližnjim Gornjim Emovcima. U spotu se pojavljuju kao glumice sudionice izbora za Miss Požeško slavonske županije.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije