Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kap koja je prelila čašu

Brak Alena Vitasovića na tankom je ledu?

alen vitasović
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/3
18.03.2015.
u 09:05

Već neko vrijeme šuška se o razvodu Alena Vitasovića, a da njegov odnos sa suprugom Sandrom nije baš bajan, potvrdio je i sam pjevač.

Brak istarskog pjevača Alena Vitasovića i njegove supruge Sandre zapao je u bračnu krizu zbog koje supružnici već neko vrijeme ne žive zajedno. 

- Nešto sam ja kod nje, nešto ona kod mene. Malo su se, kako da kažem, poremetili odnosi, ali mislim da će se to riješiti. To je jedan naš interni dogovor - izjavio je pjevač za RTL i potvrdio kako odnos sa suprugom nije baš bajan.

Nagađa se da je uzrok njihovih nesuglasica Alenova ovisnost o alkoholu i ljubav prema boemskom načinu života koje njegova supruga više ne može tolerirati.

- Problema ima više. Brak je jedna složena situacija. U braku treba biti puno kompromisa, razumijevanja. Ja i moja supruga smo preko 20 godina zajedno i naravno da ponekad dolazi do nerazumijevanja i nepoštivanja onog drugoga - kaže glazbenik.

Rastavu bi htio izbjeći ponajviše zbog djece, dvadesetogodišnjeg sina Ivana i dvanaestogodišnje kćeri Mije koji su mu, kako ističe, jedini razlog za život.

Uspiju li nadvladati bračnu krizu koja ih je zadesila, bračni par Vitasović u rujnu bi trebao proslaviti 20. godišnjicu braka.

>>Alen Vitasović nije izdržao, opet je pokleknuo pred alkoholom

>>Vitasović: Teško je živjeti na moj način

Ključne riječi

Komentara 3

IV
Ivanajur
15:16 03.04.2015.

Prestrašno!Otkrila nam novinarka RTL-a,Ružica Đukić. Bilo bi profesionalno od Ružice Đukić kad bi nas izvjestila o svojoj ljubavnoj aferi s glumcem Đorđem Kukuljicom i skandalima u svezi s tim.Onak,zbog vjerodostojnosti.

LI
liliZG
10:36 18.03.2015.

žena konačno pukla.

OS
osica
12:01 18.03.2015.

"čaša je napukla i iz nje se više ne pije." Bračnu krizu će savladati uz velike zajedničke napore jedino ako Vitasović ide na liječenje od alkohola. Dug put ali uspješan za odlučne. Da li je to Alen ? ne znam.nam. Pretpostavljam da je njegova supruga već dosta toga prošla, pa je pitanje ima li snage, volje ljubavi za Alena i da li mu može vjerovati ? . ne može se ostati u braku samo zbog djece. Nije pravedno prema bračnom drugu. Alene sretno, pomakni se iz začaranog kruga alkohola.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije