Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potvrda veze?

Brad Pitt na festivalu Glastonbury iz zagrljaja nije puštao ovu glumicu

Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
26.06.2017.
u 09:47

Glumac je na festival došao u društvu glumice Sienne Miller od koje se, tvrde posjetitelji festivala, nije odvajao

Brad Pitt na britanskom festivalu Glastonburyju uhvaćen je u društvu nove ljubavi.

Kako piše britanski The Sun, Pitt je na festival došao u društvu glumice Sienne Miller, iz čijeg se zagrljaja nije odvajao cijele večeri. Ovo je prvi put da se nakon razvoda od Angeline Jolie u javnosti pojavio u ženskom društvu, a gosti festivala svjedočili su njihovim zaljubljenim pogledima i nježnosti koju su razmjenjivali.

– Brad i Sienna nisu skidali ruke jedno s drugoga, izgledali su zaljubljeno – ispričali su za The Sun posjetitelji festivala. U njihovu društvu bio je i Bradley Cooper. Iako su se Brad i Siena pokušali od znatiželjnih pogleda sakriti u VIP dio, nisu u tome uspjeli. 

Komentara 1

Avatar southman
southman
10:09 26.06.2017.

Bio pijan ili trijezan Brad dere sve po redu !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije