Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javna isprika

Brad Pitt konačno se ispričao bivšoj Jennifer Aniston

Foto: DPA/Pixsell, PA/Pixsell
1/3
10.06.2017.
u 11:20

Glumac je nakon prekida s Angelinom Jolie krenuo na odvikavanje pa je osvijestio da je bivšu suprugu jako povrijedio

Slavni američki glumac Brad Pitt otvorio je dušu nakon razvoda od glumice Angeline Jolie priznavši da je zbog toga mnogo pio i stalno pušio marihuanu pa je zato krenuo na terapiju odvikavanja.

Također je odlučio ispraviti pogreške nanesene drugima, a njegova bivša supruga, glumica Jennifer Aniston našla se na samom vrhu te liste i Brad joj se javno ispričao za sve loše što joj je priuštio.
– On se ne otvara lako, ali je naučio izraziti osjećaje. Osvijestio je sve što joj je napravio – rekao je izvor blizak glumcu i dodao:
– Jennifer je bila osjetljiva na uvođenje velikih promjena u njegovu životu, rekla je da mu oprašta. 

Komentara 1

DO
dopizdilomi
12:04 10.06.2017.

Ćestitam Pitte. Nego zašto se članak "100 milijardi bespovratnih kuna čeka hrvatske poduzetnike u EU fondovima" ne može i ne smije komentirati. Mislio sam da živim u demokratskoj državi s pravomglasa i javnog mišljenja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije