Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Makarska rivijera

Božo Vrećo pozirao u jednodijelnom kupaćem kostimu: Kakve noge, da su barem moje ovakve

Dubrovnik: Đurđa Tedeschi i Božo Vrećo na Stradunu
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/8
09.08.2022.
u 12:42

"Na Djevičanskoj plaži", napisao je Božo u opisu i ispod fotografije dobio samo komplimente

Glazbenik Božo Vrećo 10. kolovoza održat će koncert u Makarskoj, a uoči koncerta proveo je vrijeme odmarajući se u Igranima gdje je snimljena fotografija na kojoj pozira na plaži u jednodijelnom kupaćem kostimu. – Na Djevičanskoj plaži – napisao je Božo u opisu i ispod fotografije dobio je samo komplimente.

"Predivan....", "Za inspiraciju si mi. Linija top. Uživaj", "Božu su ukrali iz grčke mitologije. Nestvaran čovjek. Svaka slika umjetnost čista", "Koje noge!!! Da su barem moje ovakve", "Wow, prelijepo", pisali su mu obožavatelji.  Vrećo privatno i na svojim nastupima često nosi haljine i većinom ih sam kreira, a nedavno nam je u intervju govorio o modi i haljinama koje nosi na koncertima. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

 

– Uglavnom je to svila jer je lepršava i fantastično se ponaša na sceni, sjajna je i za fotografiranje pa se klonim krutih materijala u kojima je teško kretati se s obzirom na to da koncerti uglavnom nisu statični i plesno su vrlo aktivni i zahtjevni, to i metamorfoza leptira, dualnost mog i naših bića, muško-ženski dualitet koji zapravo čini da smo jednaki i progovara sverodnošću ili bezrodnošću jer za mene rod ne postoji, dovoljno je i savršeno važno da smo ljudska bića, tek onda vrijedimo kada spoznamo sebe. Garderoba je igra, kostimografija, i tako je i treba promatrati – što je zapravo definicija mode?! Nositi što ti odgovara i pristaje, i što voliš nositi, bez obzira na boju i kroj i je li kopčanje na lijevoj ili desnoj strani, jer takve apsurdne stvari nameće konzervativni sistem pun mržnje, prijekora i osude, kojem ne pripadam i nije moj gospodar. Netko kome sve dugujem je Bog Ljubav i sve činim u Njegovo ime – objasnio nam je Božo, koji ponosno govori o svojoj dualnosti, pogotovo u današnje vrijeme kada se u nekim zemljama ograničavaju ljudska prava.

– Smatram kako je tu moguće nešto promijeniti – osvrnuo se na ovu temu glazbenik. 

 

Ključne riječi

Komentara 37

OL
olujasviholuja2
14:29 09.08.2022.

Nekad su takve stavljali u Vr. apće

Avatar tarana
tarana
14:47 09.08.2022.

Nekada su postojali ljudi koji su nešto morali i znati da bi došli u medije: pjevati, plesati, glumiti, lijepo se izražavati, biti pametni....danas je sve to postalo suvišno. Potrebno je samo "pozirati" , blesavo izgledati i ostavljati dojam idiota.

RO
romobil
15:24 09.08.2022.

Evo sjajnog uzora našoj djeci...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije