Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudska presuda

Boško Balaban dužan je 300 tisuća kuna za alimentaciju, ako to ne isplati, prijeti mu i zatvor

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
29.10.2021.
u 11:15

Sud je bivšem nogometašu naložio kako uz redovitu isplatu alimentacije u roku od dvije godine mora isplatiti dug, a ako Balaban ne ispuni ove uvjete, sud može povući odluku o uvjetnoj kazni i bivši nogometaš u tom slučaju može završiti u zatvoru.

Prije dvije godine Iva Radić i Boško Balaban odlučili su kako će nakon 15 godina braka svatko krenuti svojim putem. U njihovu slučaju dobri odnosi nakon prekida braka nisu potrajali iako imaju troje djece. O tome je Iva pričala i početkom prošle godine u emisiji Exkluziv. – Mi živimo sami, nas četvero, samohrano se brinem o njima. Voljela bih da je drukčije, ali momentalno sam samo ja – rekla je poduzetnica i bivša manekenka. Odnos bivšeg bračnog para ostao je narušen, a Balaban od razvoda nije plaćao ni alimentaciju za djecu.

Općinski kazneni sud u Zagrebu zbog toga je pravomoćnom presudom proglasio Balabana krivim te su ga osudili jedinstvenom zatvorskom kaznom u trajanju od godine dana, a s uvjetnom kaznom od četiri godine, doznaje Zagreb info. U dokumentima koje ovaj portal ima u posjedu Boško Balaban vodi se kao umirovljenik bez mirovine i prihoda te piše kako ga uzdržavaju roditelji te se uzdržava od privremenih poslova. U sudskom dokumentu navodi se i kako je vlasnik triju nekretnina te da je svojoj djeci u zadnje dvije godine uskratio alimentaciju u ukupnom iznosu od 300 tisuća kuna.

Sud je bivšem nogometašu naložio kako uz redovitu isplatu alimentacije u roku od dvije godine mora isplatiti dug, a ako Balaban ne ispuni ove uvjete, sud može povući odluku o uvjetnoj kazni i bivši nogometaš u tom slučaju može završiti u zatvoru.

VIDEO Večernji.hr podcast ep. 20 Alan Hržica: “Na našim koncertima su ljudi, Bog i ja.”

 

Ključne riječi

Komentara 16

KO
komunikolog
12:36 29.10.2021.

Nesta para, nesta i drugara?

ČS
Čuvaj se senjske ruke
19:24 29.10.2021.

Dobro ga je oženila! Tko je sljedeći?

ND
Nikola_dm
12:17 29.10.2021.

Najprije neka sponzoruša njega isplati i onda neka on njoj plati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije