Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Borut Pahor pohvalio se fotografijom sa Severinom i uputio joj poziv: 'Mislim da je prilično zainteresirana'

Foto: REUTERS
1/50
14.11.2023.
u 14:04

Na svojem Instagramu fotografijom sa Severinom pohvalio se bivši slovenski predsjednik Borut Pahor koji je pjevačicu susreo na aerodromu u Frankfurtu i otkrio kako nije propustio priliku da je pozove u svoj podcast.

Pjevačica Severina (51) izrazito je aktivna na društvenim mrežama gdje često objavljuje fotografije iz privatnog, ali i poslovnog života. Severina tako na svojem Instagram profilu dijeli različite trenutke s nastupa diljem Lijepe Naše, ali i u inozemstvu, a tu su i fotke s obitelji te prijateljima i s odmora. Na nekim fotografijama pozira pjevačica i sama. Osim toga, Severina se rado fotka i sa svojim obožavateljima, a ovoga se puta fotografijom s pjevačicom pohvalilo ješ netko.

Naime, na svojem se Instagramu fotografijom sa Severinom pohvalio bivši slovenski predsjednik Borut Pahor koji je pjevačicu susreo na aerodromu u Frankfurtu i otkrio kako nije propustio priliku da je pozove u svoj podcast.

"Sinoć sam na frankfurtskom aerodromu sreo Severinu, veselu i nasmijanu kao i uvijek. Pozvao sam je da gostuje u mom podcastu i želim vjerovati da će biti na snimanju početkom sljedeće godine. To bi bilo divno. Mislim da je prilično zainteresirana. Ah, prekrasno", napisao je pored zajedničke fotografije. "Baš ste odlični, svaka čast", "Jako lijepa fotkica" i "Sreli ste iznimnu ženu", neki su od komentara njegovih pratitelja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Podsjetimo, Severina je nedavno na svojim društvenim mrežama objavila i gdje će nastupiti za Novu godinu. Na svom Facebook profilu otkrila je da za doček nastupa na Pjaci od sata u Kotoru. 

"A di ćete vi za Novu?" napisala je Severina u objavi.

VEZANI ČLANCI

VIDEO Simona Mijoković otvorila dušu: 'Napravila sam tri abortusa u godinu dana, bila u LGBT vezama'

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
14:50 14.11.2023.

Na jahtu ju je zvao?

Avatar Moodleen
Moodleen
16:04 14.11.2023.

Alpski srbi i zapadne turkinje baš si pašu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije