Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Jadranka Kosor pohvalila se malom životnom pobjedom nakon operacije koljena: 'Ne umoriti se'

19.09.2014., Rovinj - Weekend Media Festival 2014. Predavanje Kampanja za predsjednicke izbore 2014: Dva kandidata i mozda jos jedan. Photo: Borna Filic/PIXSELL
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/21
14.11.2023.
u 09:36

Kosor se javila dijeleći s pratiteljima na X-u detalje iz svoje svakodnevice te otkrila da je uspjela skuhati ručak uz pomoć štake.

Bivša premijera Jadranka Kosor krajem listopada javila se iz bolnice nakon operacije koljena. - Operirala sam koljeno jer sam već teško hodala, gotovo da više i nisam mogla hodati. Taj me problem mučio već jako dugo, no posljednje tri godine to je bilo dosta intenzivno, a posljednjih nekoliko mjeseci hodala sam uz užasan napor i bolove. I zato sam odlučila riješiti taj problem. Operirao me vrsni ortoped, specijalist za koljena, profesor Miroslav Hašpl u kojeg imam veliko povjerenje. Sad je sve još uvijek malo komplicirano i bolno, ali nadam se da će sve biti dobro, puno bolje nego što je bilo. Evo, već sam danas malo prohodala po sobi. Oporavak je krenuo i to ide relativno brzo. U bolnici ću biti još pet-šest dana, a onda slijedi rehabilitacija koja će trajati tri-četiri tjedna - kazala je Kosor za Večernji nakon operacije. Prije ovog razgovora javila se i na X-u te mnogima odgovorila na pitanje zašto se ne javlja, a inače je jako aktivna na ovoj društvenoj mreži.

No, nakon ove zabrinutosti njezinih pratitelja na ovoj društvenoj mreži, Kosor se javila još nekoliko puta dijeleći s njima detalje iz svoje svakodnevice.

- Kad si skuhaš sataraš s jednom štakom u potpori, onda je to opet neka mala životna pobjeda. Učiti pobjeđivati, ne umoriti se - pohvalila se svojim oporavkom i povratkom u svakodnevicu u jednoj od svojih posljednjih objava. Pratitelji su je podržali u komentarima: 

- Velika pobjeda. Samo netko tko je probao bilo što napraviti s jednom štakom - zna - komentirala je jedna pratiteljica, na što joj je Kosor kratko odgovorila: Uh, da!

Inače, bivšu premijeru na X-u prati 40.000 ljudi, a i ranije je podijelila detalje sog oporavka. Tada je šetala uz pomoć štaka. 
 - E, a još kad bi oni zapljeskali! Sve dobronamjerne i s dobrim željama, srdačno pozdravljam. Borba se nastavlja - napisala je, a pratitelji su joj poželjeli brz oporavak. - Sretno, vjerujem da ćete se uspješno i brzo oporaviti, kao uvijek. Vi ste borac - napisao joj je jedan korisnik X-a, a ona mu je odgovorila: - Hvala Vam. Teško je, ali ide.

VEZANI ČLANCI

Kroz objavu na ovoj društvenoj mreži Jadranka je i zahvalila pratiteljima na podršci koju joj pružaju te svim porukama koje joj dolaze.

- Hvala vam svima koji se javljate i dajete potporu. Dobro jutro, lijep dan neka vam bude - napisala je na X-u.

Inače, u kratkom razgovoru za Večernji u kojem je otkrila kao je došlo do operacije otkrila je i da ne može dočekati da se oporavi i ponovno krene u šetnje koje obožava.

- Obožavam šetati, a sad je bilo došlo do toga da više nisam mogla ni u Maksimir u čijoj blizini stanujem  - otkrila je tada.

VIDEO Davor Rostuhar i supruga se pohvalili: 'Dragi ljudi, vrijeme je da podijelim s vama lijepu vijest'

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar 404_ZLO
404_ZLO
11:50 14.11.2023.

Jadranka je naviknuta na velike pobjede. Pogotovo one izborne!

MT
mačak tom
10:47 14.11.2023.

Drugarka Kosor sad može na Mosor, operisala koljeno drago naše voljeno. Radosnica suza niz lice joj se cijedi, koljeno je fit makar glava joj sijedi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije