Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije savršeno

Boris Rogoznica progovorio o odnosu s Doris: 'Često zna doći do trzavica u braku...'

Boris Rogoznica
Foto: Instagram
1/3
12.11.2019.
u 13:32

Nakon što su javnosti otkrili da su kupili kuću bez kredita, Boris Rogoznica, suprug vesele voditeljice Doris Pinčić Rogoznice, otvoreno je progovorio o braku i kako su ga djeca promijenila.

Ako pitate Borisa Rogoznicu što je najbolje što je pronašao u životu, odgovor je kratak i jasan – supruga Doris. Ako ga pak pitate koje je njezino najbolje jelo, pjevač će odgovoriti iz istih stopa: ''Riba s povrćem.'' Pjevač je, među ostalim, otkrio kako se on i supruga Doris Pinčić Rogoznica relativno često svađaju, odnosno da imaju nerijetke bračne trzavice, ali da to nije presudno.

– Mi imamo stalno neke trzavice i sukobe, ali mogu reći da nam oboma nije u interesu da život provedemo u svađi – iskren je Boris, a na pitanje što je u životu izgubio, odgovara kroz smijeh: – Izgubio sam obraz par puta u životu.

Njihov život promijenila su djeca – šestogodišnji Donat i jednoipolgodišnja Gita, kazao je za Gloriju.

– Klinci su me jako promijenili. Kad imaš priliku raditi neke loše stvari, koje bi te pekle poprilično, staneš i kažeš: "Čovječe, pa ne mogu si baš to dozvolit', ja sam tata" – priznaje pjevač koji pjeva u svadbama.

– To su zabave po mojoj mjeri. Svi dođu sređeni i s namjerom da će se dobro zabaviti. Imaš odličnu hranu, piće i još budeš plaćen za to – objasnio je ukratko, a potom se nadovezao pričom kako na njegovim svirkama neoženjeni muškarci često postavljaju jedan zahtjev.

– Riječ je o prosidbama. Ipak, znaju završiti nesretno – otkrio je. Par je nedavno otkrio kako su uspjeli kupiti kuću bez kredita jer su prethodnih godina intenzivno radili.

– Uspjeli smo kupiti kuću bez kredita u ovih zajedničkih sedam, osam godina intenzivnog rada. Jako smo sretni i ponosni zbog toga jer je to nekako životna misija većini parova. Oboje smo odrasli u kućama u Dalmaciji i takva se sloboda ne može mjeriti sa stanom, koliko god on bio velik – izjavio je.

Podsjetimo, Doris Pinčić nakon sedam godina odlučila je napustiti mjesto radijske voditeljice na Narodnom radiju, a o tome je obavijestila fanove putem Instagrama.

"Dragi moji, sutra je moj zadnji radni dan na Narodnom radiju", započela je objavu pa nastavila: "Nakon skoro sedam prekrasnih godina suradnje odlučila sam da je vrijeme za neki novi put… Tokom svog ovog vremena na našoj zgradi družila sam se s ljudima koji su putem postali moji prijatelji i obitelj. Zato mi nije bilo jednostavno donijeti odluku o odlasku. Ali život je prepun promjena, očekivanih i neočekivanih. Svoj sam posao radila sa sto posto srca od prvog dana i bit će tako i sutra, zadnjeg dana.  Zahvaljujem svima vama koji ste bili uz mene, koji ste me slušali, zvali, pisali sve ove godine. Zajedno smo plakali i smijali se, dijelili teške, ali i one divne trenutke kojih je bilo puno više. Odsad pa nadalje smo s iste strane, iako ipak mislim da ću ja zauvijek biti najvjerniji slušatelj i obožavatelj onog što ide u kategoriju #najboljadomacaglazba. Imam lijepe ideje i planove za budućnost, hvala svima koji me pratite i inspirirate, uskoro vam pišem o svemu", napomenula je Doris dodavši da fanovi ne smiju zaboraviti zapjevati iz sveg glasa "Svirajte, svirajte, pjesmu ponesite njoj". 

Komentara 18

BU
bubacro
14:53 12.11.2019.

prostitucija intime po medijima da se otplate krediti

CA
Cafa
16:41 12.11.2019.

A prestani više, okani nas se, odi radi nešto u privatnosti, prestani, ne zanima nas.

DU
Deleted user
15:39 12.11.2019.

kakvi bezveznjaci. glavno da ona svoj feminizam glumata kobasicom od dva prezimena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije