Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u lisinskom

Boris Novković nastupio bez vjenčanog prstena i rasplamsao glasine o razvodu

Boris Novković
Foto: Happy fm
1/17
08.11.2023.
u 13:31

Glazbenik Boris Novković nastupio je u dvorani Vatroslava Lisinskog bez vjenčanog prstena i ponovno pokrenuo glasine o razvodu supruge Iris Wolf.

Glazbenik Boris Novković (55) održao je unplugged koncert u dvorani Vatroslav Lisinski, na kojem je razveselio publiku izvedbama svojih najvećih hitova kao što su 'U dobru i zlu', 'Kuda idu izgubljene djevojke', 'Sve mijenja se', 'Ti si tu', 'Dok svira radio' i mnoge druge. Osim što je zapjevao publici koja se očito dobro zabavila, ponovno je potaknuo nagađanja i glasine o privatnom životu i ljubavnom statusu. Naime, mnogi su primijetili da je Boris nastupio bez vjenčanog prstena, a 25 godina mlađu suprugu Iris Volf već neko vrijeme ne prati na društvenim mrežama, baš kao ni ona njega. 


Kako se ranije pisalo, njegova supruga i on više nisu zajedno. Razišli su se 2020. godine, ali ne i razveli. Još tada su se dogovorili kako javno neće iznositi detalje prekida njihova ljubavnog odnosa. Zajedno brinu o maloljetnoj kćerkici Si i sinu Neu. Osim toga, njihovi susjedi na zagrebačkom Maksimiru ranije ove godine za 24 sata potvrdili su da ih dugo nisu vidjeli zajedno i da na vratima stana više ne piše prezime Novković, nego samo Wolf. Iako je ovim koncertom i nastupom bez vjenčanog prstena indirektno potvrdio da više nisu zajedno, nijedno od njih još uvijek nije skupilo hrabrosti komentirati šuškanja iz gradskih kuloara. 

 

 

Ako se prisjetimo, Boris i Iris vjenčali su se u tajnosti 2019. i zajedno dobili kćer Si i sina Nea. Par je 2020. već prebrodio jednu bračnu krizu, nakon čega su objavili da čekaju drugo dijete. Inače, Boris slovi za zavodnika pa s bivšom suprugom, novinarkom Lucijom Matić ima još dvoje djece - sinove Nou i Bonu. Pjevač iza sebe ima tri propala braka, a osim s majkama svoje djece, bio je oženjen i glumicom Bojanom Gregorić Vejzović te politologinjom Ines Katić. Glazbenik dosad nije puno pričao o četvrtoj supruzi i njihovoj kćerkici. Tijekom pandemije neko vrijeme nije viđao sinove iz prethodnog braka, a s njihovom majkom je ostao, kako je objasnio u odličnim odnosima. - Ako su se ljudi odlučili za roditeljstvo onda moraju biti dosljedni u tome, a u tome smo moja bivša supruga i ja uvijek bili dosljedni. U super smo odnosima svi skupa i to bi trebao biti najnormalniji način komuniciranja jer djeca su najbitnija - kazao je Novković koji je s Iris ozakonio vezu prije poroda u tajnosti.

 

VEZANI ČLANCI:

 

Kada mu se rodila kći Si u travnju 2019., za Večernji list je potvrdio lijepu vijest. - Uz rođenje mojih sinova, za mene je ovo najvažniji događaj u životu. Molim vas, dopustite mi da u ovom emotivnom trenutku budem i malo patetičan i javno zahvalim mojoj Iris što nam je na svijet donijela predivnu djevojčicu. Naša Si, kako smo je zajednički nazvali, po mom vjerovanju, negdje iz zlatnih visina odabrala je upravo nas za roditelje i sletjela tiho u naš dom, a Iris, Noa, Bono i ja i cijela naša velika obitelj dat ćemo sve od sebe da opravdamo povjerenje koje nam je ukazala u roditeljskom, bratskom i obiteljskom smislu - objasnio je tada emotivno.

Beroš: Imamo četiri nova slučaja, jedan u Varaždinu. Nisu pili ista pića. Ako treba uključit će se i SOA

Komentara 2

DE
Decibel
17:56 08.11.2023.

Dotakli smo dno kao društvo.

JO
jocoudriga
13:41 08.11.2023.

Zvali vatrogasce i kanadere!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije