Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljiva obitelj

Kako izgleda sin Martine Tomčić? Sluša heavy metal, ima dugu kosu i želi postati redatelj

Martina Tomčić
Foto: PR
1/11
07.11.2023.
u 20:30

Najstroža članica žirija i operna pjevačica Martina Tomčić Moskaljov ima dvoje djece – sina Nou i kći Rebeku

Martinu Tomčić Moskaljov (48) javnost najbolje poznaje kao najstrožu članicu žirija popularnog showa Nove TV ''Supertalent'' i kao opernu pjevačicu. Na malim ekranima pokazuje svoju hladnu i strogu stranu, a onu topliju i privatnu rijetko možemo vidjeti. Operna diva u braku je čak 20 godina sa Ženjom Moskaljovom, a o njihovoj obiteljskoj idili ne zna se mnogo jer svoju privatnost čuvaju samo za sebe i blizak krug. Naime, par se upoznao dok je pjevačica još studirala u Grazu, a njihov sudbonosan susret dogodio se upravo u Lijepoj Našoj, točnije na Samoborskom fašniku. Ona je tada imala 20 godina, a suprug je stariji od nje samo jednu godinu. Prije nego što su izrekli sudbonosno "da", u vezi su bili sedam godina te su odmah znali da su stvoreni jedno za drugo, tako je svojedobno govorila za medije. Vjenčali su se 10. svibnja 2003. u crkvi Sv. Anastazije u Samoboru u intimnoj atmosferi, a na svadbi su bili samo najuži članovi obitelji i prijatelji. 

Imaju dvoje djece, 19-godišnjeg Nou i šest godina mlađu Rebeku. Ne skriva da joj je obitelj svetinja i da je iznimno osjetljiva na svoju djecu.

– Ako mi netko dirne u muža i djecu, pretvaram se u lavicu koja kida zubima i kandžama – rekla je za Story. 

– Postoje situacije kad nisu sretni što im je mama javna osoba. To mi je jedna od bolnijih tema. Moja djeca nisu mogla birati čime ću se baviti, i nisu jedina. Stoga minimalno govorim o njima jer imaju pravo na neopterećeno, anonimno odrastanje. Pogotovo u pubertetu. Mogu reći da Noa i Rebeka nemaju obavezu doći na moj koncert. Pustim ih da sami odluče. Poštujem njihove želje i dajem im podršku u onom segmentu u kojima im ona odgovara. Rebeka je izabrala plesnu umjetnost i rado nastupa javno, ide na natjecanja i nema problema s time da je netko vuče za rukav jer joj je mama Martina Tomčić. Na kraju, djeca djelima i ponašanjem govore o sebi, što je i ogledalo svake obitelji – ispričala je pjevačica koja se trudi djecu čuvati dalje od očiju javnosti. 

VEZANI ČLANCI:

Njezin sin Noa ove je godina upisao privatno Sveučilište Vern, a ranije je pohađao srednju Školu za grafiku, dizajn i medijsku produkciju. Kao što možemo vidjeti na društvenim mrežama, Noa je veliki ljubitelj heavy metala, a napravio je i kratkometražni psihološki triler/horor film pod nazivom ''Mors Certissima''.

"Moje ime je Noa Moskaljov. Živim u Zagrebu i filmski sam redatelj u nastajanju. Radim animacije, videe i filmove. Obožavatelj sam divovskih čudovišta, animea, gothic horora i heavy metala. Svoje projekte obično temeljim na tim interesima. Ako vam se sviđa ono što vidite, slobodno se pridružite mom putovanju do nebeskog savršenstva", napisao je simpatični mladić. 

Podsjetimo, mlađu kći Rebeku Martina je rodila kod kuće i time je digla veliku prašinu.

– Drugo dijete rodila sam planirano kod kuće. Suprug je bio sa mnom i pratio me kroz završni zanos našeg zajedničkog plesa. Bila sam javno prozivana zbog ovog čina, izgubila sam i neke prijatelje zbog ove intimne odluke, ali nisam do današnjeg dana imala potrebu opravdavati se ili braniti! I NEĆU!!! Moje tijelo, moj odabir, moj život. Žene zajedno su doista moćna gomilica koja može preokrenuti, a ako treba i zaustaviti svijet – objasnila je. 

Dominik Livaković prolazi kroz teško razdoblje, 'razapeli' ga turski mediji

 

Komentara 6

OX
oxymoron
09:15 08.11.2023.

Svi se groze javnosti, a svi zive od javnosti i biraju javna zanimanja koja opet ovise o javnosti. Drzava puna talenata koji nista izvan domaceg tora ne postizu. Nek im je svima da srecom.

JR
Jr48
07:50 08.11.2023.

Želi možda itko u ovoj državi postati nešto drugo osim cirkusanta

MA
Makbe
15:59 09.11.2023.

Ma koga briga kako izgleda Tomčićkin sin? Nadam se da je bolji od mame.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije