Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
shannen doherty

Bolesna glumica objavila novu fotku na kojoj izgleda senzacionalno. Pratitelj: 'Vidim ti bol u očima'

Foto: Profimedia
1/11
25.11.2023.
u 17:30

Sada je objavila novu fotku kojom je sugerirala da se ne predaje. Naime, na novoj fotki na kojoj je sa suradnicima Shannen izgleda senzacionalno. Tako barem komentiraju njeni pratitelji i prijatelji. Ipak, ma i onih koji misle da je ovo samo gluma.

Američka glumica Shannen Doherty (52) najpoznatija je po ulozi Brende u seriji "Beverly Hills, 90210", no posljednjih osam godina bori se s teškom dijagnozom karcinoma zbog koje se podvrgnula mastektomiji i tretmanima kemoterapije i zračenja. O svojoj bolesti i borbi glumica je nekoliko puta govorila na Instagramu, a time je željela osvijestiti druge o važnosti odlaska na preglede. 

Sada je objavila novu fotku kojom je sugerirala da se ne predaje. Naime, na novoj fotki na kojoj je sa suradnicima Shannen izgleda senzacionalno. Tako barem komentiraju njeni pratitelji i prijatelji. Ipak, ma i onih koji misle da je ovo samo gluma.  - Vidim bol u tvojim očima. Nadam se da se osjećaš dobro - napisao je jedan pratitelj.  Fotku na kojoj se vidi kako Shannen izgleda pogledajte OVDJE.

VEZANI ČLANCI:

Nedavno je o svojoj situaciji  govorila i na panelu na "90s Conu" s kolegama iz spomenute serije, gdje se i rasplakala.
 Iako nije ulazila u detalje svoje borbe, obožavateljima je rekla da se za svoj život bori svaki dan iznova te da je trenutno dobro. Publika se nakon toga ustala i dala joj podršku velikim aplauzom. Količina podrške rasplakala je glumicu koja nije mogla sakriti svoje emocije pa se još jednom obratila svima. 

- Hvala vam puno. Znate koliko volim plakati, konstantno. I izgleda da stvarno volim. Hvala vam - rekla je okupljenima. S njom su na panelu pričali i Jennie Garth, Brian Austin Green, Gabrielle Carteris, Jason Priestley, Ian Ziering te Tori Spelling. Televizijska urednica Peoplea, Breanne L. Heldman, kazala je kako je energija na panelu nakon Shannenovog govora bila nevjerojatna. 

GALERIJA Atraktivna zvijezda 'Spasilačke službe' izgled je uništila ovisnošću, sad je neprepoznatljiva

1/16

- Glumci i obožavatelji su se ustali i dali joj ogromnu ovaciju. Svi glumci su se ustali, ja sam se ustala, aplauz je bio glasan. Ona je bila jako emocionalna. Zasigurno je osjetila ljubav i to joj je značilo jako puno. Bio je to jedan moćan trenutak - rekla je Breanne.
Podsjetimo, 2020. godine Shannen je za GMA rekla kako se bolest proširila i vratila u četvrtom stadiju, a ranije ove godine je otkrila da joj se rak proširio na mozak te da je morala ići na operaciju u siječnju kako bi joj ga maknuli. Tada je objavila šokantan video kako bi prikazala kako izgleda njena svakodnevna borba.

"Moj strah je očit. Izuzetno sam klaustrofobična i mnogo toga sam prošla u životu.Sretna sam jer imam sjajne liječnike. Ali taj strah... Promjene... Vrijeme u koje to sve dolazi... Ovako rak može izgledati", kazala je.

Mnogi pratitelji u komentarima su joj iskazali podršku i pohvalili njezinu hrabrost. "Toliko te volimo Shannen. Uz tebe smo i beskrajna smo podrška", pisali su. Podrška pratitelja puno joj pomaže jer glumica se nedavno razvela od supruga, redatelja Kurta Iswarienka s kojim je bila u braku 11 godina.  

VIDEO Vitasović rastužio fanove: 'Idem sa suprugom izvan države. Pun mi je klinac mikrofona i pijanih ljudi'

Komentara 1

Avatar Bosancic
Bosancic
22:38 25.11.2023.

Sta vidi ovaj preko ovih naocara majketi dali je normalan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije